Γειά σας και καλώς ήρθατε στην νέα εποχή του teachme.gr!! Καινούριο design, καινούριες ιδέες, καινούρια μαθήματα πάντα όμως με το ίδιο ύφος την ίδια όρεξη και πάθος για δημιουργία!!

Όπως είχα υποσχεθεί στο forum θα ξεκινήσω την καινούρια σειρά μαθημάτων στο καινούριο teachme.gr με την δημιουργία χαρακτήρα Avatar μέσα απο μια δική σας φωτογραφία.

Ένα αρκετά δύσκολο μάθημα που μου πήρε αρκετές ημέρες μελέτης έτσι ώστε να σας δείξω κάτι που να αξίζει να μάθετε και όχι μια άλλη προσπάθεια πρόχειρης δημιουργίας που είδα αρκετές απο αυτές στο youtube. Επίσης το μάθημα για να σας το δείξω όσο πιο αναλυτικά γίνεται έτσι ώστε να το καταλάβετε στο έπακρο μου πήρε πάνω απο 1 ώρα, οπότε με το μοντάζ μετά και το upload μου πήρε (βασικά ακόμη που μιλάμε δεν έχει ανέβει το τελευταίο βίντεο) αρκετές ώρες γιατί είναι δύσκολο να ανεβάζεις 1+ Gigabyte μέ μια τηλεφωνική γραμμή που "κόβεται" διαρκώς.

Ωστόσο μέσα απο όλα αυτά που έχουν καθυστερήσει την δημοσίευση του εν λόγω άρθρου εύχομαι πιστεύω να σας δώσω να το καταλάβετε ακόμα και όσοι απο εσάς είστε αρχάριοι σχετικά ακόμη στο Adobe Photoshop πως να φτιάξετε τον δικό σας χαρακτήρα Avatar. Οπότε τι περιμένετε; Πάρτε τα τόξα ανα χείρας και φύγαμε για δημιουργία!

Καλό μάθημα :Ρ

ΥΓ: Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη όλους αυτούς τους μήνες

[private] [wpdm_package id=169]

Πρώτο μάθημα (Αφαίρεση φόντου και μεγέθυνση ματιών)

http://vimeo.com/9590489

Δεύτερο μέρος (Δημιουργία νέας μύτης)

http://vimeo.com/9597510

Τρίτο μέρος (Δημιουργία και χρωματισμός ματιών)

http://vimeo.com/9610612

Τέταρτο μάθημα (Χρωματισμός προσώπου και σώματος, τελικές ρυθμίσεις)

http://vimeo.com/9630382

[/private]