Όταν το λειτουργικό τα κάνει όλα πολύ απλά!

Αλλαγή γλώσσας σε Mac

Γνωρίζετε την αγάπη μου για τους Η/Υ Mac! Έχοντας πραγματικά την τύχη να έχω δουλέψει όλα τα συστήματα της Apple (Mac Mini, MacBook, iMac & Mac Pro) μπορώ να σας πω με βεβαιότητα όχι για την ανωτερώτητα του Hardware (αυτό είναι μια άλλη κουβέντα) αλλά για την ανωτερότητα του λειτουργικού συστήματος! Όσο και αν έχει όντως βελτιωθεί η τελευταία έκδοση των Windows και αυτό γιατί κρυφά ή φανερά αντιγράφει το λειτουργικό MAC OS, δεν έχει ακόμα καν πλησιάσει την λιτή και τόσο δυνατή εμπερία χρήσης του λειτουργικού συστήματος των Apple Η/Υ!

Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε Apple ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στην σελίδα μας (www.PhotoBros.gr) εκτός από τα καλύτερα μεταχειρισμένα φωτογραφικά θα βρείτε και μοναδικές λύσεις σε Η/Υ Apple. Επιλέξτε τώρα τον δικό σας! Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας και σας προτείνουμε καθημερινά να ρίχνετε μια ματιά!

Κάθε αλλαγή, τόσο απλή και εύκολη

Πόσες φορές μας έχει παρουσιαστεί η ανάγκη να αλλάξουμε ή να προσθέσουμε μια γλώσσα γραφής σε έναν Η/Υ και ακόμη πιο δύσκολα, πόσες φορές έχουμε αναγκαστεί να κάνουμε "φορμάτ" σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή για να αλλάξουμε την γλώσσα του συστήματος. Πραγματικά ακούγεται "τρελό" να πρέπει να κάνεις φορμάτ σε όλο σου το σύστημα για να αλλάξεις την γλώσσα του συστήματος. Ευτυχώς αυτό αλλάζει πλέον και στα Windows, αλλά είναι μια πολύ απλή διαδικασία εδώ και χρόνια στο Mac.

Πρόσθεση γλώσσας γραφής & συντόμευσης

Το πρώτο βήμα που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο είναι η πρόσθεση ή η αφαίρεση μιας γλώσσας γραφής στο σύστημα και φυσικά η δημιουργίας συντόμευσης! Μια απλή διαδικασία, η οποία θα σας επιτρέψει να εισάγετε 2 ή και περισσότερες γλώσσες στο σ΄ύστημα γραφής.

Στην συνέχεια θα δούμε πως με μια πολύ απλή κίνηση θα αλλάξουμε την γλώσσα όλου του συστήματος και θα "μεταφράσουμε" την αγγλική έκδοση που συνήθως χρησιμοποιώ στα ελληνικά!

Αλλαγή γλώσσας σε Mac
Αλλαγή γλώσσας συστήματος στο Mac

Δείτε όλο το βίντεο σχετικά με τις γλώσσες στο Mac

Το παρακάτω βίντεο θα σας βάλει λίγο περισσότερο μέσα στον κόσμο του Mac λειτουργικού συστήματος και θα σας δείξει όλα τα βήματα ρύθμισης αυτής της πολύ σημαντικής λειτουργίας πρόσθεσης γλωσσών και αλλαγής γλώσσας του λειτουργικού συστήματος. Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr γιατί ακολουθούν και άλλα βίντεο για τους Apple Η/Υ! Μην ξεχάσετε να κάνετε "Like" "Share" και "Εγγραφή (κλικ εδώ για μεταφορά)" στο επίσημο κανάλι μας στο youtube!