Το πρώτο PhotoBros Live! της νέας χρονιάς!

Καλή χρονιά και επίσημα αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι του teachme.gr! Στο πρώτο επεισόδιο των PhotoBros Live! μιλήσαμε εκτενώς για την Nikon D780, μια μηχανή την οποία είχαμε πρωτοδεί ακριβώς έναν χρόνο πριν (στο PhotoBros Live! #76). Αυτή την φορά ο Πάνος την είχε στα χέρια του και είχαμε πλέον μια πολύ πιο εμπεριστατωμένη άποψη γι’αυτή τη φωτογραφική μηχανή!

Συζητώντας για την Nikon D780

Αυτό που μας απασχόλησε ιδιαίτερα ήταν η πρακτική χρήση μιας τέτοιας φωτ. μηχανής, η οποία είναι ένα σώμα DSLR με πολλά “Mirrorless” χαρακτηριστικά. Σε μια εποχή που οι εταιρείες φωτογραφικών μηχανών “κοιτούν” προς τις Mirrorless, ένα σώμα 2 σε 1 όπως η D780 και στην τιμή που πωλείται, την καθιστά από την αρχή ουσιαστικά, ως ένα σώμα που δεν κέρδισε πολλούς. Οι λόγοι αρκετοί: 1) το καθυστερημένο “timing” κυκλοφορίας 2) την επιτυχημένη Nikon D750 (που αντικαθιστά η D780) και η οποία έχει κερδίσει τους πάντες με τις λειτουργίες της 3) τα Mirrorless σώματα που έχουν ήδη προσπεράσει αυτά που προσφέρει η “Mirrorless πλευρά” της D780 4) την τιμή της, η οποία είναι “απλησίαστη”και βεβαίως 5) μην ξεχνάμε πως ούτε η επίσημη Nikon προώθησε ιδιαίτερα αυτό το σώμα. Οπότε η κατάληξη της D780 ενός κατά τα άλλα εξαιρετικού σώματος, ήταν προδιαγεγραμμένη.

Επιδιόρθωση του Apple MacBook Pro

Σε αυτό το επεισόδιο μοιράστηκα μαζί σας τις πρώτες μου εμπειρίες διόρθωσης του Apple Mac Pro 15” 2011, ενός Η/Υ που αγόρασα γνωρίζοντας πως έχει πρόβλημα και καταφέρνοντας να τον επιδιορθώσω! Μπορείτε να δείτε όλο το βίντεο επιδιόρθωσης εδώ!

Πως θα μπορέσετε να επιδιορθώσετε τον χαλασμένο σας MacBook Pro!

Μέσα από την σελίδα μας (www.PhotoBros.gr) εκτός από τα καλύτερα μεταχειρισμένα φωτογραφικά θα βρείτε και λύσεις σε Η/Υ, όπως οι αναβαθμισμένοι Apple iMac, Apple MacBook Pro & Apple Mac ProΠερισσότερα μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας και σας προτείνουμε καθημερινά να ρίχνετε μια ματιά!

Δείτε όλο το επεισόδιο των PhotoBros

Παρακολουθήστε παρακάτω την 112η εκπομπή και δείτε όλα όσα συζητήσαμε μαζί σας! Μην ξεχάσετε να κάνετε “Like” “Share” και “Εγγραφή (κλικ εδώ για μεταφορά)” στο επίσημο κανάλι μας στο youtube!