Ανάπτυξη των προϊόντων των PB!

PhotoBros Live #116

Για ακόμη μια Τρίτη ήρθαμε κοντά σας ζωντανά για να μιλήσουμε σχετικά με τα θέματα της επικαιρότητας, να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σας αλλ΄α και να σας ενημερώσουμε για τα νέα προϊόντα που έρχονται στην επίσημη σελίδα μας (www.PhotoBros.gr) και δεν είναι άλλα από τα Apple Mac Mini, τα οποία ήρθαν για να ολοκληρώσουν την οικογένεια της Apple στο PhotoBros.gr. Μια εξαιρετική πρόταση Η/Υ με πολύ μικρό μέγεθος αλλά με πανέμορφο σχεδιασμό και απίθανη δύναμη! Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας και σας προτείνουμε καθημερινά να ρίχνετε μια ματιά!

Apple Mac Mini 2012

Σε αυτό το επεισόδιο σας παρουσιάζουμε το Apple Mac Mini 2012, ένα από τα τελευταία (αν όχι το τελευταίο) Mac Mini που μπορεί να αναβαθμιστεί πλήρως και να πάρει περισσότερη μνήμη και ακόμα και 2 σκληρούς δίσκους. Έτσι ένα σύστημα του 2012 μπορεί σήμερα να είναι πλ΄ήρως αξιόμαχο με επεξεργαστή Intel Core i7 4 πυρήνων, 16GB RAM και SSD δίσκο σε συνδυασμό “Fusion Drive” με έναν κλασικο SATA HDD. Γι’αυτό οι προτάσεις μας θα είναι πάντα τα ηλεκτρονικά συστήματα 5ετίας ή ακόμη και 10ετίας όταν εκείνα μπορούν να αναβαθμιστούν, γιατί σε σχέση με τα μηχανήματα της Apple από το 2013 και μετά, στα οποία όλο σχεδόν το Hardware δεν αλλάζει, αυτά τα συστήματα μπορούν διαρκώς να παίρνουν “εν΄έσεις αναβάθμισης” και να παίρνουν παράταση ζωής πρακτικά για πάντα!

PhotoBros Live #116
Βρείτε Apple Mac Mini και πολλά ακόμη στο www.PhotoBros.gr

Προγραμματισμός “Φωτο-Ταξιδιού” στην Αυστρία

Καιρού θέλοντος και COVID-19 επιτρέποντος μέσα στο 2020 ή το αργότερο το 2021 θα οργανώσουμε το πρώτο μας “Φωτο-Ταξίδι” στην πανέμορφη “δεύτερη πατρίδα” μου, την Αυστρία. Θα ξεκινήσουμε έτσι τις πιο “προχωρημένες” εξορμίσεις στο εξωτερικό για να ανακαλύψουμε και να φωτογραφ΄ίσουμε μαγικά μέρη τα οποία αξίζει να επισκεφτείτε! Περισσότερα θα ανακοινώσουμε σύντομα!

Ανακοίνωση του Τρίτου #TeachmeGiveAway

Έχοντας εδώ και μερικούς μήνες ξεκινήσει τον θεσμό των “give aways” χωρίς όμως να έχουμε κάποιον μεγάλο χορηγό να μας τα “σκάει” από πίσω, συνεχίζουμε και τον Μάρτιο με το τρίτο #TeachmeGiveAway! Σε αυτή την κλ΄ήρωση δώρου που με μεγάλη χαρά θα κάνουμε θα δώσουμε την ευκαιρία σε κάποιον από εσάς να κερδίσει έναν πανέμορφο δερμάτινο φωτογραφικό ιμάντα δικής μας κατασκευής!

Οι δερμάτινοι ιμάντες των PhotoBros αποτελούν ένα πραγματικό κόσμημα για κάθε φωτογράφο. Με χειροποίητη κατασκευή στο 100% της διαδικασίας από εμένα και τον Πάνο, σας εγγυώμαστε τα καλύτερα υλικά για να αναβαθμίσετε το στυλ σας και να σώσετε τη μέση και τον αυχένα σας. Οι δερμάτινοι ιμάντες των PhotoBros όχι τυχαία έχουν λατρευτεί από επαγγελματίες φωτογράφους και σε αυτό το GiveAway θα σας δώσουμε την ευκαιρία να καταλάβετε το γιατί!

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα και να μπείτε στην κλ΄ήρωση!

Συζήτηση για καθημερινά θέματα φωτογραφίας

PhotoBros Live #116

Σε αυτό το επεισόδιο συζητήσαμε για πολύ σημαντικά και καθημερινά θέματα φωτογραφίας, ένα από αυτά ήταν η ουσιαστική “επιβίωση των επαγγελματιών φωτογράφων γάμου στην COVID-19 εποχή” που ζούμε και πως θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην σημερινή τάση των τιμών και των πακέτων που αναζητούν οι μελλόνυμφοι.

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό κομμάτι για πολλούς φωτογράφους εκεί έξω είναι “πως θα μπορέσει κάποιος να κάνει την φωτογραφία από χόμπυ επάγγελμα“, σε αυτό το επεισόδιο συζητάμε για το πως θα μπορέσετε να κάνετε μια νέα αρχή στην επαγγελματική φωτογράφια όχι μόνο σε κλασικούς τομείς (βλέπε φωτ. γάμου) και ποιά πράγματα δεν πρέπει να κοιτάτε για να ξεχωρίσετε. Δείτε παρακάτω ένα βίντεο που είχα κάνει στο παρελθόν γι’αυτό το θέμα.

Τέλος ένα ακόμη θέμα που συζητήσαμε είναι “η προώθηση ενός φωτογράφου όχι μέσω κοινωνικών δικτύων αλλά μέσω της προσωπικής του σελίδας“. Σύντομα θα επανέλθουμε με μια πιο ολοκληρωμένη συζήτηση γιατί αποτελεί ένα πολύ σημαντικό θέμα για όλους.

Δείτε όλο το επεισόδιο των PhotoBros

Παρακολουθήστε παρακάτω την 116η εκπομπή και δείτε όλα όσα συζητήσαμε μαζί σας! Μην ξεχάσετε να κάνετε “Like” “Share” και “Εγγραφή (κλικ εδώ για μεταφορά)” στο επίσημο κανάλι μας στο youtube!