Κλήρωση του δεύτερου #TeachmeGiveAway

Σε αυτό το επεισόδιο των PhotoBros Live! κληρώσαμε το δώρο του δεύτερου #TeachmeGiveAway, το οποίο ήταν ένα καταπληκτικό Apple iPad! Ένας τυχερός κατάφερε μέσα από 3 πολύ απλά βήματα να λάβει μέρος στην κλήρωση και πάρει στα χέρια του αυτό το πραγματικό κόσμημα! Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα έρθουν και επόμενα “give aways”!!!

Κάπου εδώ να σας αναφέρουμε πως τα δώρα των #TeachmeGiveAway δεν προέρχονται από κάποιον χορηγό. Εμείς είμαστε οι “χορηγοί” αυτής της προσπάθειας μέσα από τη νέα μας σελίδα αγοραπωλησίας μεταχειρισμένου φωτ. εξοπλισμού και Η/Υ. Βοηθήστε αυτή τη νέα προσπάθεια με ένα like και φυσικά με την έμπρακτη υποστήριξη αγοράζοντας κάποιο από τα προϊόντα που διαθέτουμε στην σελίδα. Περισσότερα θα βρείτε στο site μας PhotoBros.GR (κάντε κλικ εδώ για μεταφορά)!

Σε αυτή την εκπομπή κληρώσαμε ένα Apple iPad!!!

Απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις

Και αυτή τη φορά δώσαμε απάντησεις σε πολλές από τις ερωτήσεις σας. Με χαρά θέλουμε να συζητάμε τα θέματα που σας απασχολούν, γι’αυτόν τον λόγο έχουμε δημιουργήσει αυτή την εκπομπή!

Μερικά από τα ερωτήματα σας ήταν γύρω από εξοπλισμό φωτογραφίας και όχι μόνο, όπως πχ “με ποιά DSLR να ξεκινήσω“, “ποιό έιδος φωτισμού (flash, σταθερό, φυσικό) είναι καταλληλότερο για αρχή“, “ποιός φακός είναι καλύτερος για εσωτερικούς χώρους“. Προσπαθήσαμε να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα σας και θα προσπαθούμε σε κάθε μας εκπομπή να σας δίνουμε συμβουλές και προτάσεις!

Για άλλη μια φορά χαρήκαμε πολύ να διαβάζουμε τις ερωτήσεις σας!

Αλλαγή καρτας γραφικών σε iMac

Μέσα από την ενασχόληση μας με τη νέα μας σελίδα μεταχειρισμένου φωτ. εξοπλισμού και Η/Υ Apple, έχουμε ξεκινήσει την έρευνα και προσπάθεια επιδιόρθωσης προβλημάτων που φάνταζαν αδιόρθωτα. Έτσι κατάφερα μετά από αρκετό καιρό να βρω λύση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές Apple iMac 2009-2012 που αν και εξαιρετικά μηχανήματα (ακόμα και σήμερα με την κατάλληλη αναβάθμιση) είχαν ένα “θανάσιμο μειονέκτημα“, την κάρτα γραφικών AMD, η οποία με μαθηματική ακρίβεια θα έβγαζε σφάλμα (ήταν όλη η παρτίδα προβληματική). Και ενώ έχω ήδη δώσει μια προσωρινή έστω λύση εδώ και αρκετά χρόνια με το ψήσιμο της κάρτας γραφικών (κάντε κλικ εδώ να δείτε το βίντεο), έφτασε η στιγμή να δώσουμε μια και καλή την σωστή λύση-αναβάθμιση σε αυτά τα πανέμορφα μηχανήματα!

Κατάφερα -επιτέλους- και έδωσα την τελική λύση στην κάρτα γραφικών των Apple iMac!

Κατάφερα λοιπόν να βρω σχετικά συμβατές κάρτες γραφικών, τις οποίες μετά από “φλασάριμα” και πολλαπλές προχωρημένες ρυθμίσεις να αντικαταστήσουν τις προβληματικές, να δώσουν υψηλότερη απόδοση στο σύστημα και δυνατότητα αναβάθμισης σε νεότερα λειτουργικά συστήματα Mac OS. Οπότε, μια και καλή, έδωσα λύση σε αυτό το φοβερό θέμα, για το οποίο η Apple “έκλεισε τα μάτια” και το άφησε απλά να περάσει. Αυτό το σέρβις λόγω της πολυπλοκότητας του και σε συνδυασμό με την αγορά της νέας κάρτα γραφικών ανεβάζει το κόστος γύρω στα 450€ και είναι πρακτικά ασύμφορο για κάποιον που έχει έναν τέτοιον Η/Υ με το συγκεκριμένο πρόβλημα, εκτός αν τον λατρεύει τόσο (λογικό) που δεν θέλει να τον αποχωρηστεί και να δώσει πολλά περισσότερα χρήματα (ακόμη πιο λογικό) για να αγοράσει κάποιον νεότερο.

Επιλέξτε τώρα τους πλήρως αναβαθμισμένους Apple iMac αποκλειστικά στο PhotoBros.GR

Αν όμως επιθυμείτε να αγοράσετε έναν Apple iMac αναβαθμισμένο στα πάντα (συμπ. της κάρτας γραφικών) και έτσι να αποκτήσετε ένα σύστημα “κόσμημα” χωρίς κανένα πρόβλημα, τότε στην σελίδα μας (PhotoBros.gr) εκτός από τα καλύτερα μεταχειρισμένα φωτογραφικά θα βρείτε και λύσεις σε Η/Υ, όπως οι αναβαθμισμένοι Apple iMac. Επιλέξτε τώρα τον δικό σας μέσα από περιορισμένα – συλλεκτικά κομμάτια – ! Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας και σας προτείνουμε καθημερινά να ρίχνετε μια ματιά!

Δείτε όλο το επεισόδιο των PhotoBros

Παρακολουθήστε παρακάτω την 113η εκπομπή και δείτε όλα όσα συζητήσαμε μαζί σας! Μην ξεχάσετε να κάνετε “Like” “Share” και “Εγγραφή (κλικ εδώ για μεταφορά)” στο επίσημο κανάλι μας στο youtube!