Μάθημα Adobe Acrobat Pro

Adobe Acrobat Pro #1

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα, 1η Απριλίου 2013 και έχουμε έναν καινούριο κύκλο μαθημάτων για ένα πολύ σημαντικό και δυνατό πρόγραμμα της Adobe!

Δεν είναι Ψέμα, Βασίκη εκμάθηση του Adobe Acrobat Pro

Εννοείται πως δεν πρόκειται για κάποιο "Πρωταπριλιάτικο" αστείο καθώς όπως είχα πραναγγείλει και σε προηγούμενο άρθρο, το 2013 ένα απο τα πράγματα που θα ανακαλύψετε στο teachme.gr, θα είναι και το Adobe Acrobat Pro! Έτσι θα μπορέσετε να εκπαιδευτείτε επαγγελματικά σε ένα απο τα πιο ισχυρά γραφιστικά -και όχι μόνο- προγράμματα!

Τι μπορεί να κάνει κάποιος με το Adobe Acrobat Pro;

Adobe Acrobat Pro #1

Υπάρχουν απεριόριστες χρήσεις του Adobe Acrobat Pro, απο μια προετοιμασία ενός απλού pdf, μέχρι την επεξεργασία ενός Newsletter, ενός e-book, ενός Multimedia (Video & Ήχο) pdf, ενός Portfolio, μιας interactive φόρμας πληροφοριών και πολλών άλλων!

Είναι σαν το Acrobat Reader;

Ασφαλώς και δεν είναι σαν το Acrobat Reader, καθώς μέσα στο Acrobat Pro θα καταφέρετε να δημιουργήσετε, επεξεργαστείτε και να παραμετροποιήσετε τα δικά σας pdf και όχι μόνο να τα δείτε (κύρια λειτουργία του Acrobat Reader).

Ξεχωρίστε απο τον Ανταγωνισμό

Αποκτήστε μια ιδιαίτερη γνώση, αυτή του Adobe Acrobat Pro και ξεχωρίστε απο τους ανταγωνιστές σας! Εκπαιδευτείτε σήμερα στο teachme.gr σε ένα πρόγραμμα-διαμάντι- και εμπλουτίστε το βιογραφικό σας με ένα κορυφαίο εργαλείο γραφιστικής και ηλεκτρονικής τυπογραφίας!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος