Χρονιά Ορόσημο το 2012

Καλή Χρονιά φίλες και φίλοι του teachme.gr! Εύχομαι Υγεία, Αγάπη και συνεχή διάθεση για μάθηση και δημιουργία σε όλους!

Η νέα Χρονιά ήρθε, το 2013 είναι και επισήμως εδώ και θα ήθελα να σας γράψω λίγα λόγια για το τι είδαμε το 2012 αλλά κυρίως θα σας γράψω μερικά απο τα πράγματα που θα δούμε το 2013! Το 2012 το elislasop.com έγινε και επισήμως teachme.gr για να αποκτήσει μια πιο σωστή ταυτότητα και ύφος. Πλεον το teachme.gr σαν όνομα είναι ακριβώς αυτό που λαμβάνετε και εσείς, η απόλυτη μάθηση σε όλα τα δημιουργικά και προγράμματα και τεχνικές!

Πέρα απο το όνομα, το teachme.gr έκανε μεγάλα βήματα προς την απόλυτη εμπειρία των μαθητών, με την συγχώνευση του ανεξάρτητου (και ευάλωτου σε hacking) Forum. Πλεον η κοινότητα του teachme.gr είναι ένα ενεργό κομμάτι της σελίδας και μαζί με το Τeachme Asnwers! αποτελούν ένα πολύ σημαντικό μέρος για κάθε μέλος που αναζητά άμεση βοήθεια αλλά και ένα μέρος όπου κάθε μέλος μπορέι να δείξει τις δημιουργίες του, να συζητήσει για  θέματα που το ενδιαφέρουν και φυσικά μπορεί να κάνει φίλους και να συνδεθεί μαζί τους πιο προσωπικά!

Στο τέλος του 2012 η κοινότητα σχεδιάστηκε εκ νέου και πλεον είναι πιο δυνατή και οργανωμένη απο ποτέ!

Εκτός απο την Δημιουργική Κοινότητα και το Teachme Answers!, ενσωματώθηκε στις αρχές του καλοκαιριού και το Live Support όπου καθημερινά είμαι μαζί σας για να σας δώσω άμεσες απαντήσεις σε θέματα συνδρομών, πληρωμών και γενικά για ότι σας απασχολεί και μπορεί να λυθεί άμεσα! Έτσι η επικοινωνία μας είναι πιο άμεση απο ποτέ και φυσικά πιο φιλική και ζεστή, όπως ακριβώς το απαιτεί και η σχέση που έχουμε χτίσει απο τον Απρίλιο του 2009 μέχρι και σήμερα!

Καινούριος Server

Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην αλλαγή του Server που φιλοξενεί το teachme.gr! Συγκεκριμένα το 2012 έγιναν 2 αλλαγές Server στο teachme.gr όπου για να καλυφθούν οι ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις απο πλευράς ταχύτητας και απόκρισης της σελίδας, φύγαμε απο πακέτο Shared Hosting και περάσαμε σε Virtual Dedicated στην αρχή και στην συνέχεια σε Dedicated Server για να μπορείτε να κινείστε άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις ανάμεσα στα μαθήματα.

Εκατοντάδες Μαθήματα

Τα μαθήματα που είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση στο teachme.gr είναι σχεδόν σχεδόν χίλια! Αυτό σημαίνει ότι η μάθηση είναι πραγματικά απεριόριστη, ενώ η ποιότητα της εικόνας και του ήχου συνεχώς αναβαθμίζεται για την δική σας καλύτερη εμπειρία!

Κατέβασμα των μαθημάτων

Απο τις πιο μεγάλες αλλαγές και μετά απο αίτημα εκατοντάδων μαθητών ήταν η ελεύθερη πρόσβαση στο κατέβασμα των μαθημάτων, έτσι έχετε πλεον την δυνατότητα να κατεβάζετε τα μαθήματα και να εμπλουτίζετε την συλλογή σας! Μεγαλή προσοχή φυσικά στο ότι τα μαθήματα είναι για προσωπική χρήση και μόνο. Όπως αναφέρεται και στους όρους χρήσης του teachme.gr οποιαδήποτε ένδειξη πως κάποιος χρήστης μοιράζει τα μαθήματα ή τα αναδημοσιεύει σε άλλο site χωρίς την δική μου έγκριση, θα επιφέρει εκτός απο την διαγραφή του μέλους, νομικές κυρώσεις και μέτρα προστασίας για τα πνευματικά δικαιώματα των μαθημάτων.

Τα μαθήματα λόγω του μεγάλου όγκου και λόγω διαρκών αλλαγών που γίνονται στον server που τα φιλοξενεί, δεν έχουν ανεβεί όλα αλλά σύντομα και μόλις γίνει η μεταφορά τους στον μόνιμο (ευελπιστώ) server θα γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να ανεβούν όλα και να λυθούν τα όποια προβλήματα.

Καινούρια προγράμματα και τεχνικές!

Πολλά και διάφορα προγράμματα και τεχνικές καλύφθηκαν μέσα στο 2012 και θα συνεχιστούν πολλά απο αυτά και για το 2013. Απο το Autodesk Autocad και το Google Sketch Up, μέχρι τα μαθήματα Microsoft Office, Apple iMovie, Autodesk Maya και φυσικά τις τεχνικές δημιουργίας σελίδας στο Facebook.

Σεβασμός στην εποχή και την οικονομική συγκυρία

Επειδή προσωπικά και εγώ γνωρίζω την οικονομική κατάσταση στην οποία ζούμε, συνεχώς προσπαθώ να δίνω πράγματα στα χιλιάδες ΔΩΡΕΑΝ μέλη του teachme.gr. Έτσι συνεχίστηκαν χωρίς διακοπή τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα τα οποία δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν απο πλευράς φαντασίας και ποιότητας απο τα Premium μαθήματα. Ενώ η τιμές των συνδρομών είναι πραγματικά σε άκρως οικονομικά επίπεδα και πλεον με το εύρος των προγραμμάτων που παρέχονται για μάθηση, μπορούν να σας γλιτώσουν απο έξοδα διδάκτρων σε φροντιστήρια και σχολές αφού η βεβαίωση παρακολούθησης που σας δίνουν μετά απο εκατοντάδες ευρώ δεν σας καλύπτει σε τίποτα και για να βρείτε εργασία θα πρέπει να αποκτήσετε την πιστοποίηση των προγραμμάτων η οποία είναι ανεξάρτητη. Εννοείται πως δεν θα το ακούσετε να σας το λένε ποτέ αυτό και φυσικά δεν θα σας πουν ότι μπορείτε να αποκτήσετε την πιστοποίηση απο την Adobe, χωρίς καν να πάτε σε φροντιστήριο ή κάποιο ΙΕΚ... Μέσα απο τα μαθήματα του teachme.gr μπορείτε να μάθετε τα πάντα και να δώσετε εξετάσεις πιστοποίησης στα προγράμματα της Adobe σε κάποιο απο τα δεκάδες εξεταστικά κέντρα στην Ελλάδα!

Μια ματιά στο 2013

Εννοείται πως το 2012 σε σχέση με το 2011, 2010 και 2009 ήταν η καλύτερη χρονιά σε ότι αφορά την εμπειρία σας στο teachme.gr. Αλλά εννοείται πως αυτό προσωπικά δεν μου αρκεί, έτσι το 2013 θα δούμε και πάλι πολύ εντυπωσιακά πράγματα και ενσωμάτωση νέων προγραμμάτων που σίγουρα θα σας εξοπλίσουν σε μεγαλύτερο βαθμό!

Νέα Προγράμματα και Τεχνικές

Μερικά απο τα Νέα Προγράμματα και Τεχνικές που θα εισαχθούν στο teachme.gr:

  • Adobe Acrobat
  • Drupal
  • Google Analytics
  • Google Adwords
  • Google Adsense
  • SEO
  • Magento
  • Open Cart
  • Paypal
  • Apple Final Cut
  • Mocha
  • Φωτογραφικά μαθήματα (και απο εμένα σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Βλασόπουλο)

Ιδιαίτερα Θέματα που απασχολούν πολλούς

Θα καλύψουμε και πολλά ιδιαίτερα Θέματα που έχω λάβει κατα καιρούς αιτήματα για ανάλυση και εκμάθηση, μερικά απο αυτά είναι:

  • Δημιουργία του κατάλληλου Βιογραφικού
  • Δημιουργία Προσωπικών Γραμματοσειρών
  • Χρήση του Adobe Photoshop & Illustrator για εκτυπώσεις

Δωρεάν Υλικό και Εξοικονόμηση Χρημάτων

Και επειδή τα Premium μέλη με τιμούν και με το παραπάνω με την διαρκή υποστηριξή τους, θα μπουν μέσα σε καθημερινή βάση άρθρα με Δωρεαν δημιουργικό που έχω "χτενίσει" το ίντερνετ για να βρω αποκλειστικά για τα Premium μάτια σας! Μέρικα απο τα πράγματα που θα μπορείτε να κατεβάζετε καθημερινά και φυσικά ΔΩΡΕΑΝ είναι:

  • Ελληνικές Γραμματοσειρές
  • Βούρτσες, Gradients, Styles, Actions και Shapes για το Adobe Photoshop
  • Πανέμορφα emoticons και γενικά icons για επαγγελματική χρήση
  • Ιδιαίτερα και μοναδικά textures για πολλαπλή χρήση
  • Δωρεάν Plugins
  • και πολλά άλλα!

Συνεντεύξεις και Reviews

Και επειδή μάθηση δεν σημαίνει μόνο να σας δείχνω πράγματα μέσω υπολογιστή, το 2013 θα γίνει μεγαλύτερη προσπάθεια για μεγαλύτερη κάλυψη  τεχνολογικών Reviews και φυσικά συνεντεύξεων απο τους κορυφαίους δημιουργούς που αποτελούν ή θα έπρεπε να αποτελούν πρότυπα για τους περισσότερους απο εμάς!

Μια υπέροχη Χρονιά μόλις ξεκίνησε! Το teachme.gr θα είναι μαζί σας και το 2013, με στόχο και σκοπό να σας ανεβάσει πολλά δημιουργικά επίπεδα και να κάνει την εκπαιδευσή σας μια μοναδική εμπειρία!

Σας ευχαριστώ πολύ για την συνεχή υποστήριξη, συνεχίζουμε ασταμάτητοι!

Βαγγέλης Βλασόπουλος