Επαγγελματικές Κάρτες

Καλη εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Εύχομαι σε όλους έναν υπέροχο Απρίλιο γεμάτο ηλιόλουστες και δημιουργικές ημέρες! Σήμερα σας έχω ένα πολύ όμορφο πακέτο με ΔΩΡΕΑΝ αρχεία όπου θα δώσω την δυνατότητα σε όλα τα Premium Μέλη του teachme.gr, να εμπλουτίσουν το οπλοστάσιο τους με πολύ όμορφές και ιδιαίτερες Επαγγελματικές Κάρτες!

Κάρτες, κάρτες καιπάλι κάρτες!

Όπως κάθε Δευτέρα οι Γραφίστες θα πάρουν το δημιουργικό δωράκι τους απο το teachme.gr, αφού θα αποκτήσουν άμεσα, εύκολα, απλά και χωρίς κανένα κόστος, 3 αρχεία Επαγγελματικών Καρτών! Έτσι θα είστε πλεον σε θέση να δημιουργήσετε την δική σας Επαγγελματική Κάρτα Δωρεάν ή και ακόμη να προετοιμάσετε τις κάρτες ενός πελάτη σας μέσα απο τα συγκεκριμένα δείγματα ΔΩΡΕΑΝ Επαγγελματικών Καρτών!

Όλα τα αρχεία είναι σε PSD (Adobe Photoshop) μορφή, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα επεξεργαστείτε εφόσον το επιθυμείτε χωρίς κανένα πρόβλημα!

Οι Δωρεάν Επαγγελματικές Κάρτες που θα κατεβάσετε είναι οι εξής:

Η Πρώτη Δωρεάν Επαγγελματική Κάρτα!

business-card-free

Επεξεργάσιμο αρχείο PSD

Η Δεύτερη Δωρεάν Επαγγελματική Κάρτα!

business-card-free-2

Επεξεργάσιμο αρχείο PSD

Η Τρίτη Δωρεάν Επαγγελματική Κάρτα!

business-card-free-3

Επεξεργάσιμο αρχείο PSD

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Για την πρώτη επαγγελματική κάρτα θα πρέπει να πάτε στην σελίδα που αναφέρεται η προσφορά και απλά να κάνετε κλικ στην επιλογή Download κάτω αριστερά, όπου εκεί μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να κατεβάσετε το αρχείο σε PSD μορφή. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα της κάρτας κάντε κλικ εδώ.

Για την δεύτερη επαγγελματική κάρτα θα πρέπει να πάτε στην σελίδα που αναφέρεται η προσφορά και απλά να κάνετε κλικ στην επιλογή Download κάτω αριστερά, όπου εκεί μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να κατεβάσετε το αρχείο σε PSD μορφή. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα της κάρτας κάντε κλικ εδώ.

Για την τρίτη επαγγελματική κάρτα θα πρέπει να πάτε στην σελίδα που αναφέρεται η προσφορά και απλά να κάνετε κλικ στην επιλογή Download κάτω αριστερά, όπου εκεί μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να κατεβάσετε το αρχείο σε PSD μορφή. Για να μεταφερθείτε στην σελίδα της κάρτας κάντε κλικ εδώ.

Πράξτε άμεσα

Τα συγκεκριμένα αρχεία, μαζί με τα καθημερινά αρχεία που σας δίνω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δεν διαρκούν πολύ, πράξτε άμεσα και κάντε τα δικά σας χωρίς καθόλου κόστος! Γίνετε Premium τώρα!