Ο πόθος κάθε άντρα!

Καλησπέρα φίλοι και φίλες του www.teachme.gr! Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου σήμερα και είναι τα Γενεθλιά μου, οπότε σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας, πραγματικά έλαβα πολλές ευχές απο πολλά παιδιά και ήταν κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Βέβαια σήμερα έγινε και ένα άτυχο περιστατικό καθώς μου "ανοιξε" το αυτοκίνητο κάποιος διαρήκτης... Δεν πειράζει όμως κανείς και τίποτα δεν θα μας χαλάσει την διάθεση.

Εμφάνιση Κοιλιακών στο Photoshop

Σήμερα στο μάθημα Adobe Photoshop στο teachme.gr θα δούμε πως μπορούμε να "αντικαταστήσουμε" τους κοιλιακούς μας και έτσι να είμαστε περήφανοι για το σώμα μας, ακόμη και αν το καλοκαίρι το είχαμε ρίξει στα "πιτόγυρα"! :) Πάμε λοιπόν μέσα απο γνωστές τεχνικές και εφαρμογή της μάσκας πως μπορούμε να το πετύχουμε αυτό. Η εμφάνιση κοιλιακών στο photoshop είναι ένα πολύ όμορφο και βασικό μάθημα το οποίο θα σας μάθει πολλές τεχνικές!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 2ο Πακέτο Ψηφιακού Ρετούς το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]