Σήμερα στο Adobe Photoshop θα δημιουργήσουμε για μια ακόμη φορά ένα πολύ εντυπωσιακό Photo Manipulation, στο οποίο έδωσα τίτλο "3D Underworld Entrance". Έτσι μέσα απο το συγκεκριμένο μάθημα θα δούμε και θα μάθουμε πολλές και "καυτές" τεχνικές στο Adobe Photoshop!

Επειδή γνωρίζω την ιδιαίτερη αγάπη που έχετε στο Adobe Photoshop, συνεχώς προσπαθώ να σας δείχνω και βασικά (κάθε Τετάρτη) αλλά και τα πιο προχωρημένα πράγματα του προγράμματος (κάθε Παρασκευή)! Έτσι και σήμερα σας έχω ένα χορταστικό μάθημα 1 1/2 ώρας μέσα απο το οποίο θα δούμε πως μερικές "ασχετες" φωτογραφίες μεταξύ τους, μπορούν να δέσουν, πρώτα μέσα στο μυαλό μου και μετά μέσα στο Adobe Photoshop!

Ένα Photo Manipulation απο εκείνα που κάνουν κάποιον να "ερωτευτεί" το Adobe Photoshop και το οποίο που θα σας βάλει στις 3 Διαστάσεις της δημιουργίας άμεσα και απόλυτα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 5ο Πακέτο Φώτο Κολάζ το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]