Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Πέμπτη σήμερα και ένα καταπληκτικό μάθημα Video & Animation είναι εδώ για όλους εσάς!

Συγκεκριμένα σήμερα θα συνδυάσουμε 2 εκρηκτικά προγράμματα και θα πάρουμε ένα τέλειο και πολύ όμορφο αποτέλεσμα! Με την χρήση του Maxon Cinema 4D και του Adobe After Effects, θα δημιουργήσουμε μια αντίστροφη μέτρηση που σίγουρα όταν την δείτε θα σας εντυπωσιάσει, αλλά συγχρόνως θα σας ενθουσιάσει η ευκολία στην δημιουργία της!

Πείτε σήμερα το "Ναι" στην δημιουργία 3D Video Animation και βγάλτε έξτρα χρήματα δημιουργώντας αλλά και πωλώντας τις δημιουργίες σας σε διάφορα Stock Sites του εξωτερικού! Εγώ προσωπικά και το teachme.gr θα σας βοηθαώ όσο περισσότερο μπορώ μέσα απο όλα τα μαθήματα της σελίδας, έτσι ώστε να βγάζετε το μεγαλύτερο κέρδος και συγχρόνως να αναβαθμίζεστε τόσο ποιοτικά όσο και οικονομικά!

Δείτε το τελικό αποτέλεσμα:

[social-video-locker id="6bd5de7c296819903" video_url="http://www.youtube.com/watch?v=E6tYGRX28Es" width="600" height="350" fb_on="true" like_url="CURRENT" scheme="default" plus_on="true" plus_url="CURRENT" tweet_on="true" follow_on="true" tweet_url="CURRENT" tweet="This is from the settings panel!" linkedin_on="true" linkedin_url="CURRENT"]

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο 3D Δημιουργίας το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]