Δωρεάν Ηχητικά Εφέ!

Καθώς δημιουργούσα το σημερινό μάθημα για το Video & Animation (το οποίο μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ), είχα την ανάγκη να χρησιμοποιήσω ένα ηχητικό εφέ για να "ντύσω" κατάλληλα το animation μου. Έτσι επισκέπτηκα ένα απο τα αγαπημένα μου site για δωρεάν παροχή ηχητικού ύλικού, το οποίο είμαι σίγουρος ότι και εσείς θα το λατρέψετε!

Φυσικά και μιλάω για το καταπληκτικό site, freeSFX το οποίο παρέχει χιλιάδες ηχητικά εφέ, καλύπτωντας έτσι κάθε δημιουργική ανάγκη!

Προσοχή πάντα στον Ήχο!

Ο ήχος παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο σε ένα video animation. Δεν έχει βγει τυχαία το ρητό: "Σε ένα video ο η εικόνα είναι το 1/3 και ο ήχος τα 2/3". Πραγματικά εαν δεν έχετε καλό ήχο ή καλά ηχητικά εφέ για να εξοπλίσετε το animation σας, τότε ακόμη και το καλύτερο 3D Animation, θα "χάνει" και θα φαίνεται γυμνό. Έτσι λοιπόν δεν βάζουμε ποτέ τον ήχο σε "δεύτερη μοίρα" αλλά πάντα ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη ηχητική επιλογή για τα δικά μας video animations!

Τι είναι το freeSFX;

Το freeSFX πρόκειται για μια πολύ μεγάλη μουσική βιβλιοθήκη απο την οποία μπορείτε να κατεβάσετε "νόμιμα" όσα ηχητικά εφέ θέλετε και να τα χρησιμοποιήσετε στα δικά σας project! Το μόνο που απαιτείται είναι μια εγγραφή στην σελίδα και είστε έτοιμοι να αποκτήσετε πολύ ποιοτικά ηχητικά εφέ χωρίς καθόλου κόστος!

Μην ξεχνάτε το Donation...

Και επειδή τέτοιου είδους σελίδες είναι για καλό όλων μας! Έτσι στο επάνω μέρος της σελίδας υπάρχει η επιλογή Donate στην οποία μπορείτε να δώσετε ένα μικρό χρηματικό ποσό για στήριξη αλλά και κάλυψη των αναγκών της σελίδας! Στηρίξτε έμπρακτα ότι πραγματικά αξίζει!

Με τα μάτια πάντα "ανοιχτα"!

Βρίσκομαι συνεχώς σε αναζήτηση των καλύτερων δημιουργικών πηγών για να σας εξοπλίσω με τα κατάλληλα εφόδια! Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται και άλλες πολύ μεγάλες εκπλήξεις!

Καλή συνέχεια!