Δημιουργία 3D βιβλίου στο Adobe Photoshop

Η δημιουργία 3D αντικειμένων, σίγουρα φαντάζει δύσκολη διαδικασία, γνωρίζουμε όμως πολύ καλά στο teachme.gr, ότι τίποτα δεν είναι δύσκολο αν το προσπαθήσουμε! Έτσι και σήμερα θα δούμε την Δημιουργία 3D Βιβλίου στο Photoshop με πολύ απλές ρυθμίσεις και κινήσεις! Σε προηγούμενο μάθημα είχαμε δει πως γίνεται η συγκεκριμένη διαδικασία αν θέλετε να δημιουργήσετε κάποιο κουτί (κάντε κλικ εδώ για να πάτε στο συγκεκριμένο Μάθημα Photoshop).

Η ευελιξία πάντα στόχος μας στο Adobe Photoshop

Και επειδή δεν μου αρέσει να σας δείχνω δύσκολες τεχνικές που θα πρέπει να τις δημιουργείτε ξανά και ξανά, θα δούμε στο σημερινό μάθημα Adobe Photoshop, πως όχι μόνο θα δημιουργήσουμε ένα υπέροχο 3D βιβλίο απο μια απλή φωτογραφία, αλλά θα το προετοιμάσουμε κατάλληλα με τέτοιο τρόπο, για να μπορέσει να παραμετροποιηθεί και να αλλάξει εξώφυλλο μέσα σε ένα δευτερόλεπτο! Έτσι θα κερδίσετε απίστευτο χρόνο για να πάτε για μπάνιο!

Δημιουργία 3D Βιβλίου στο Photoshop

Δημιουργία 3D Βιβλίου στο Photoshop

Συντονιστείτε στο teachme.gr

Το teachme.gr είναι εδώ απο τον Απρίλιο του 2009 και θα είναι συνεχώς μαζί σας για να σας δείχνει τα κορυφαία κόλπα και τεχνικές σε δεκάδες δημιουργικούς τομείς! Χιλιάδες μαθήματα, αποκλειστικά στα Ελληνικά και πάντα με φιλικό τρόπο! Γίνετε και εσείς Premium σήμερα και μάθετε αυτό που αγαπάτε!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος