Jean Claude Van Damme για Μία Ημέρα!

Σπαγγάτο χωρίς Πόνο στο Adobe Photoshop

Πιστοί στο Ραντεβού της Παρασκευής στο teachme.gr, για μία ακόμη φορά έχουμε μαθηματάκι για το Adobe Photoshop! Το σημερινό μάθημα θα είναι μόνο πολύ δυνατό αλλά επίσης άκρως διασκεδαστικό γιατί θα σας επιτρέψει να γίνετε ο παμμέγιστος Jean Claude Van Damme και να κάνετε σπαγγάτο για "πλάκα" με εύκολο τρόπο!

Σπαγγάτο χωρίς Πόνο στο Adobe Photoshop

Το Adobe Photoshop το λατρεύουμε γιατί μας δίνει τα εργαλεία να πετύχουμε το οτιδήποτε! Το σημερινό μάθημα μου ήρθε σαν έμπνευση 2-3 ημέρες πριν και μέσα σε ελάχιστο χρόνο είχα προετοιμάσει τις φωτογραφίες μου με στόχο την ολοκλήρωση του "σπαγγάτου" χωρίς πόνο! Να σας αναφέρω ότι δεν... σκίστηκε τίποτα και κανένας, όλα καλά και χωρίς πόνο έχω μία φωτογραφία μέσα από την οποία μπορώ να διασκεδάζω με τους φίλους μου!

<yoastmark class=

Γιατί μέσα από την διασκέδαση έρχεται η γνώση

Χρόνια τώρα γνωρίζετε ότι η γνώση στο teachme.gr έρχεται μετά από την διασκέδαση. Γι'αυτό το λόγο το να μάθει κάποιος να κάνει "σπαγγάτο" στον εαυτό του ή στους φίλους του φαινομενικά δεν φαίνεται να τον ωφελεί επαγγελματικά, ωστόσο η όλη διαδικασία της σωστής "σκηνοθεσίας" και φυσικά η επεξεργασίας μετέπειτα στο photoshop θα σας "περάσει" τρελά εφόδια για τα επόμενα σας project! Εδώ λοιπόν, διασκεδάζουμε και μαθαίνουμε από το 2009 μέχρι και σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος