Πανεύκολη Διαχείρηση!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Για ακόμη ένα Σάββατο βρίσκομαι δίπλα σας και σας παρέχω την απόλυτη εκμάθηση και στο Web Design! Σήμερα θα συνεχίσουμε στην δημιουργία του δικού μας δωρεάν blog/site με χρήση της σωτήριας υπηρεσίας του WordPress.com, μέσα απο την οποία θα μπορέσουμε με άνεση να δημιουργήσουμε την σελίδα μας και στην συνέχεια να την διαχειριστουμε πανεύκολα!

Όλα αυτά εννοείται ότι θα γίνουν εντελώς δωρεάν!!!

Δημιουργία Site

Βρισκόμαστε στην Τρίτη εβδομάδα δημιουργίας του δικού μας Site ή και Blog με χρήση του WordPress.com και τα πράγματα είναι πραγματικά πανεύκολα και φυσικά δωρεάν! Έχουμε ξεκινήσει και έχουμε εκμεταλευτεί την δύναμη της Τεχνολογίας του σήμερα, με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να δημιουργούμε μοναδικής ομορφιάς και απόλυτης λειτουργικότητας σελίδες, οι οποίες στο παρελθόν θα αποτελούν πρακτικά μία αδύνατη διαδικασία για κάποιον αρχάριο χρήστη.

Σήμερα θα ανακαλύψουμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα όπως η σωστή ρύθμιση και προβολή του Dashboard και των Στατιστικών της σελίδας μας, επίσης θα δούμε πόσο εύκολα και απλά θα κάνουμε το site μας πιό φιλικό στις φορητές συσκευές όπως tablets και κινητά τηλέφωνα, θα ανακαλύψουμε τις μικροεφαρμογές και πως θα μπορέσουμε να τις χρησιμοποιήσουμε και επίσης θα δούμε πώς θα χρησιμοποιήσουμε μία στατική σελίδα να εμφανίζεται σαν "πρώτη" σελίδα του site/blog μας!

Πραγματικά πολύ σημαντικά πράγματα τα οποία θα ανεβάσουν πολλούς ορόφους την ποιότητα του site σας!

Οι κορυφαίες υπηρεσίες, ανακαλύπτονται μέσα απο το teachme.gr!

Μέσα απο το teachme.gr θα μπορέσετε να μάθετε σε απόλυτο βαθμό όλες τις νέες τεχνολογίες δημιουργίας και να τις εκμεταλευτείτε σε απόλυτο βαθμό για το δικό σας κέρδος! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium και κερδίστε Γνώση, η οποία θα σας ανεβάσει πολλαπλά επίπεδα στην εργασία σας! Δείτε εδώ τις λεπτομέριες και γιατί πρέπει να γίνετε Premium!

Καλό μάθημα :Ρ

Θα ήθελα να σας ζητήσω συγγνώμη για ένα πρόβλημα στον ήχο. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το κάνω καλύτερο.