Ρύθμιση, τάξη και επιτυχία!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Και αυτή την εβδομάδα στο Web Design, θα σας δείξω πως να δημιουργήσετε αλλά κυρίως πως να πετύχετε το καλύτερο site/blog της ζωής με χρήση του WordPress.com και φυσικά χωρίς να πληρώσετε τίποτα!!! Έτσι η απόλυτη επιτυχία θα έρθει με σωστή ρύθμιση και τάξη του περιεχομένου που εσείς εισάγετε στις σελίδες σας!

Δωρεάν μαγικές υπηρεσίες οι οποίες θα απογειώσουν την καριέρα σας!

Δημιουργία Blog

Στο τρίτο μάθημα για το WordPress.com, έχουμε δει ήδη πολλά και διάφορα σχετικά με την δημιουργία δωρεάν blog / sites μέσα απο την συγκεκριμένη πλατφόρμα. Έχουμε δει και θαυμάσει την ευκολία στην δημιουργία και ρύθμιση της σελίδας μας! Σήμερα θα δούμε λίγο πιό πρακτικά και ουσιαστικά πράγματα στην δημιουργία blog όπως η σωστή ρύθμιση των σελίδων και των άρθρων σε ένα site.

Για μία S.E.O. επιτυχία

Το Google λατρέυει τα site/blogs τα οποία ανανεώνουν το περιεχομενό τους, αλλά για να σας λατρέψει ακόμη περισσότερο, θα πρέπει να γνωρίζετε πως να προσθέσετε το νέο σας περιεχόμενο σωστά. Έτσι θα δούμε πόσο εύκολα και απλά, μπορούμε να διαχειριστούμε το κειμενό μας, πως να εισάγουμε επικεφαλίδες, Quotes, εσωτερικά ή εξωτερικά links και πολλά ακόμη πράγματα. Θα ασχοληθούμε με το Quick Edit αλά και το Edit και θα ανακαλύψουμε τις κατηγορίες αλλά και τις ετικέτες σε ένα άρθρο.

Επίσης θα δούμε πόσο εύκολα και απλά μπορούμε να προσαρμόσουμε μία σελίδα στο ύφος που εμείς θέλουμε, πως μπορούμε να κρύψουμε ή να εμφανίσουμε το sidebar, πως θα μπορέσουμε να εισάγουμε πανεύκολα video απο το youtube και πολλά ακόμη σημαντικά πράγματα τα οποία θα κάνουν την σελίδα σας να ξεχωρίσει απο την πρώτη στιγμή!

Οι κορυφαίες υπηρεσίες, ανακαλύπτονται μέσα απο το teachme.gr!

Μέσα απο το teachme.gr θα μπορέσετε να μάθετε σε απόλυτο βαθμό όλες τις νέες τεχνολογίες δημιουργίας και να τις εκμεταλευτείτε σε απόλυτο βαθμό για το δικό σας κέρδος! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium και κερδίστε Γνώση, η οποία θα σας ανεβάσει πολλαπλά επίπεδα στην εργασία σας! Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες και γιατί πρέπει να γίνετε Premium!

Καλό μάθημα :Ρ