Δημιουργία Μοντέρνου Βιογραφικού στο Illustrator

Όλοι πλέον γνωρίζουν πόσο δύσκολη έχει γίνει η αγορά εργασίας και πως ο καθένας μας θα πρέπει να έχει το "κάτι παραπάνω" για να μπορέσει να βρεί μια εργασία που θα του εξασφαλίζει μια ποιοτική ζωή! Το teachme.gr γνωρίζετε όλοι χρόνια τώρα, πως σα παρέχει ό,τι ποιοτικότερο κυκλοφορεί απο πλευράς μαθημάτων στο Ελληνικό Διαδίκτυο, με στόχο πάντα την δική σας ποιοτική αναβάθμιση σε δεκάδες προγράμματα και δημιουργικούς τομείς!

Δημιουργία Βιογραφικού

Σήμερα στο μάθημα Γραφιστικής, θα σας δείξω πως μπορείτε να ξεχωρίσετε σαν υποψήφιος για εργασία απο την πρώτη στιγμή! Θα δημιουργήσουμε μαζί ένα υπέροχο Βιογραφικό Σημείωμα, το οποίο θα είναι τόσο σχεδιαστικά ανώτερο απο τα υπόλοιπα, με αποτέλεσμα να σας κάνει να ξεχωρίσετε αμέσως απο τον "σωρό" με τα υπόλοιπα βιογραφικά!

Δημιουργία Μοντέρνου Βιογραφικού στο Illustrator

Δημιουργία Μοντέρνου Βιογραφικού στο Illustrator

Μέσα απο το σημερινό μάθημα, θα μάθετε ιδιαίτερες τεχνικές του Adobe Illustrator, θα δείτε τον τρόπο σχεδιασμού των εντύπων και επίσης θα σας δοθεί η δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας Ανώτερο Βιογραφικό με έναν μοντέρνο τρόπο, χωρίς να κάνετε και πάλι τα κοινά και "βαρετά" βιογραφικά τύπου "Word". Γιατί εδώ στο teachme.gr, στόχος μου δεν είναι μόνο να σας μάθω εξειδικευμένες τεχνικές, αλλά και να σας βοηθήσω να βρείτε την εργασία που αγαπάτε!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος