Ένα Υπέροχο Design για Φυλλάδιο, Εντελώς Δωρεάν!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Το καλοκαίρι έχει έρθει αν και δεν το έχουμε καταλάβει ακόμη η αλήθεια είναι! Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προετοιμαζόμαστε για τα καλοκαιρινά (και όχι μόνο καλοκαιρινά) πάρτυ, τα οποία θα ξεκινήσουν σε κάθε παραλία και κάθε καλοκαιρινό κλαμπ!

Summer Designers!

Έτσι σήμερα θα δώσω σε όλα τα Premium μέλη του teachme.gr, την ευκαιρία να κατεβάσετε ένα μοναδικό Design σε μορφή PSD, για να δημιουργήσετε το δικό σας φυλλάδιο ή αφίσα άμεσα και γρήγορα! Πρόκειται για ένα πολύπλευρο και εύκολο στην χρήση του flyer template, το οποίο θα σας δώσει πολλές και διαφορετικές εκδόσεις, για να διαφημίσετε τα πάρτυ των πελατών σας!

Γιατί χάνετε χρόνο ακόμη;

Ακόμη και μέσα στην Οικονομική Κρίση, δεν γνωρίζω το γιατί χάνετε χρόνο ακόμη, το teachme.gr είναι εδώ μαζί σας σε καθημερινή βάση, με συνεχως πολλά και εκρηκτικά μαθήματα τα οποία θα σας δώσουν όλα τα εφόδια για την αγορά εργασίας και επίσης όλα τα δημιουργικά ΔΩΡΕΑΝ αρχεία για να ξεκινήσετε, να δημιουργήσετε και να πετύχετε σαν freelancer! Μια μοναδική επένδυση την οποία θα την κάνετε στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς!

Πως θα κατεβάσετε την αφίσα

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε την αφίσα, το μόνο που χρειάζεται είναι το εξής:

Πρέπει να μεταβείτε στην σελίδα deviantart.com και μέσα απο εκεί να κατεβάσετε το psd αρχείο, κάνοντας απλά κλικ στο "Download File" που υπάρχει στα δεξιά της σελίδας.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην σελίδα του αρχείου.

Πράξτε άμεσα

Τα συγκεκριμένα αρχεία, μαζί με τα καθημερινά αρχεία που σας δίνω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δεν διαρκούν πολύ, πράξτε άμεσα και κάντε τα δικά σας χωρίς καθόλου κόστος! Γίνετε Premium τώρα!

Ξεκινήστε σήμερα το Premium Ταξίδι

Μόλις με 33 λεπτά του ευρώ καθημερινά θα έχετε στον υπολογιστή σας την "αφρόκρεμα" της δημιουργίας και έτσι θα γίνεστε ολοένα και πιο δυνατός-ή σε όλα τα δημιουργικά προγράμματα! Με άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα και σε δωρεάν αρχεία απο όλο τον δημιουργικό κόσμο!