Γραφιστικές Δημιουργίες!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr και καλή εβδομάδα! Σήμερα στο μάθημα Γραφιστικής της Δευτέρας θα σας δείξω πως με την βοήθεια του Adobe Illustrator θα μπορέσετε να φτιάξετε πανέμορφες γραφιστικές vector δημιουργίες οι οποίες θα είναι έτοιμες να τυπωθούν από μία κάρτα μέχρι μία γιγοντοαφίσα δρόμου!

Δημιουργία Πανέμορφου Ιστορικού σε "Timeline" στο Illustrator

Εφόσον ασχολείστε με την γραφιστική δημιουργία δεν θα αργήσει η στιγμή στην οποία θα σας "χτυπήσει" την πόρτα μία εταιρεία η οποία θα θελήσει ξεχωριστά πράγματα από εσάς! Ένα από αυτά είναι και η δημιουργία του ιστορικού της σε μορφή "Timeline" στο οποίο θα απεικονίζονται οι πιό σημαντικές στιγμές της εταιρείας. Το συγκεκριμένο γραφικό "παίζει" πολύ τελευταίως στα Stock Sites προς αγορά φυσικά αλλά εμείς θα το φτιάξουμε από το μηδέν χωρίς να χρειαστεί να δώσουμε ούτε 1 cent!

Ελάτε ΤΩΡΑ στο teachme.gr

Η μαγεία της δημιουργίας υπάρχει μέσα σε χιλιάδες μαθήματα στα Ελληνικά στο teachme.gr και θα "ξεδιπλωθεί" μπροστά σας σε απόλυτο βαθμό! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μία Premium συνδρομή η οποία θα σας δώσει αυτομάτως πρόσβαση σε όλες τις τεχνικές οι οποίες θα σας επιτρέψουν να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και φυσικά τους ανταγωνιστές σας! Μην χάνετε άλλο χρόνο, ξεκινήστε και εσείς σαν Premium και δώστε μία νέα εκκίνηση στην καριέρα σας! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος