Μάθημα Γραφιστικής

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και το μάθημα Γραφιστικής είναι εδώ για ακόμη μία φορά! Ο πάπυρος είναι αυτό που θα ανακαλύψουμε σήμερα μέσα απο το Adobe Illustrator με έναν πολύ όμορφο τρόπο δημιουργίας χαρτιού. Πιό συγκεκριμένα θα μάθουμε να δημιουργούμε τον διπλωμένο πάπυρο. Το παλαιού τύπου χαρτί, μέσα απο το οποίο θα μπορέσουμε σε ύφος "ρετρό" να περάσουμε τα δικά μας μηνύματα!

Διπλωμένος Πάπυρος στο Adobe Illustrator

Στο παρελθόν είχα αναγκαστεί να αγοράσω ένα τέτοιο γραφικό μέσα απο κάποιο tock Site και αυτό γιατί χρειαζόμουν έναν τέτοιο γραφικό για να αποτυπώσω κάποιο κείμενο σε ένα animation! Έτσι αναγκαστικά, έδωσα αρκετά ευρώ για να πάρω ένα γραφικό πάπυρου το οποίο ενδεχομένως να μην ήταν τόσο όμορφο όσο το σημερινό που θα φτιάξουμε μαζί!

Με απλά λόγια η γνώση που αποκτάτε εδώ στο teachme.gr εκτός απο την εκπαίδευση, θα σας δώσει την ευκαιρία να μην δίνετε άσκοπα τα χρηματά σας εφόσον θα είστε σε θέση πλέον να δημιουργήσετε τα πάντα μέσα απο το Adobe Illustrator!

Διπλωμένος Πάπυρος στο Adobe Illustrator

Διπλωμένος Πάπυρος στο Adobe Illustrator

Απόλυτη Δημιουργία με απλές κινήσεις

Όπως θα δείτε και στο σημερινό μάθημα, η δημιουργία ακόμη και ιδιαίτερων γραφικών, αποτελεί μια βασική διαδικασία μέσα απο την οποία θα μπορέσετε με απλές κινήσεις και δημιουργίες να πετύχετε αυτό που θέλετε πάντα με την βοήθεια του κορυφαίου προγράμματος δημιουργίας γραφικών, του Adobe Illustrator!

Μείνετε Συντονισμένοι

Στο teachme.gr συνεχώς αναβαθμίζω τις υπηρεσίες, τα μαθήματα και γενικώς την δική σας εμπειρία, μείνετε συντονισμένοι γιατί σύντομα έρχονται πολύ δυνατά νέα για όλα τα Premium Μέλη!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος