Δημιουργία Στέγης, Οροφής και Πλευρικών Πτερυγίων στο ΟΑΚΑ!

The OAKA Project C4D

Έχοντας ολοκληρώσει τον αγωνιστικό χώρο και τις εξέδρες, σήμερα θα ασχοληθούμε με την ιδιαίτερη οροφή και τα πλευρικά πτερύγια του Ολυμπιακού Σταδίου. Σε αυτό το μάθημα θα "σκεπάσουμε" το γηπεδό μας και θα προετοιμάσουμε την οροφή για την είσοδο των μεταλλικών σχεδίων που έχει η πραγματική οροφή του ΟΑΚΑ. Επίσης θα δούμε τον τρόπο επιπλέον εξάπλωσης του περιβάλλοντα χώρου και την είσοδο των πλευρικών πτερυγίων που επιτρέπουν το εξωτερικό φως να εισέρχεται στο στάδιο.

Δημιουργία ενός Σταδίου μέσα απο το Maxon Cinema 4D

Για άλλο ένα μάθημα Cinema 4D θα δούμε πολύ όμορφους τρόπους μοντελισμού και δημιουργίας αντικειμένων! Έτσι πλέον είμαστε σε θέση να σκεφτούμε κατάλληλα και να δημιουργήσουμε οτιδήποτε θέλουμε εμείς! Αυτός είναι ο σκοπός των μαθημάτων μας στο Maxon Cinema 4D!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

The OAKA Project C4D

Ελάτε στην παρέα του teachme.gr και μάθετε εκατοντάδες τεχνικές μέσα απο χιλιάδες μαθήματα αποκλειστικά στα Ελληνικά! Κάντε και εσείς το ονειρό σας πραγματικότητα και κάντε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε! Εμείς θα είμαστε εδώ και θα σας δώσουμε όλα τα εφόδια για να κάνετε πράξη το ονειρό σας! Μην περιμένετε άλλο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium μέλος!!! Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα πακέτα συνδρομών.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #1" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]