Μίνιμαλ & Φρέσκια Δημιουργία!

Μοντέρνα & Μίνιμαλ Dance Αφίσα

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Καλή εβδομάδα σε όλους τους παθιασμένους δημιουργούς! Για ακόμη μία εβδομάδα θα είμαστε μαζί και θα μάθουμε ξεχωριστές τεχνικές οι οποίες θα μας εξοπλίσουν με φρέσκα και ξεχωριστά "όπλα" δημιουργίας! Σήμερα θα δούμε στο Adobe Illustrator πόσο εύκολα θα δημιουργήσουμε ένα γραφικό το οποίο μπορεί να γίνει κάλλιστα μία αφίσα ή το εξώφυλλο ενός μουσικού άλμπουμ!

Μάθημα Illustrator

Το σημερινό μάθημα Illustrator θα σας δείξει ακόμη μία φορά, πόσο εύκολα μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά γραφικά με στόχο μία μοντέρνα αφίσα! Το μόνο που χρειάζεστε είναι α) η βασική γνώση και β) φαντασία! Σήμερα θα σας εισάγω στην δημιουργία γραφικών για μουσικά άλμπουμ. Η μουσική βιομηχανία έχει ανάγκη απο γραφίστες, έτσι αποτελεί έναν σημαντικό τομέα τον οποίο μπορείτε να κοιτάτε πλέον. Μέσα απο τα μαθήματα στο teachme.gr θα σας δείξω πως θα "δαμάσετε" και τον συγκεκριμένο τομέα! Εύκολα και απλά, σαν το σημερινό μάθημα Illustrator!

Μοντέρνα & <yoastmark class=

Ξεκινήστε σήμερα

Η γνώση του teachme.gr θα σας δώσει όλα τα εφόδια για να πετύχετε στον τομέα που αγαπάτε! Μέσα απο τα χιλιάδες μαθήματα και φυσικά πάντα στα Ελληνικά, θα σας δείξω κάθε πιθανό τρόπο δημιουργίας! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium και κερδίστε απίστευτη γνώση απο την άνεση του σπιτιού σας! Διαβάστε εδώ τις πληροφορίες.

Μοντέρνα & Μίνιμαλ Dance Αφίσα

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος