Δημιουργία Σκάκι “Φιγούρας” – Μέρος Έκτο!

Σκάκι Project #6 | Μάθημα Cinema 4D

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο μάθημα Cinema 4D θα ολοκληρώσουμε την δημιουργία των χαρακτήρων του “μίνι” κύκλου “Chess Project”! Έχοντας ήδη δημιουργήσει τον στρατιώτη, τον πύργο, τον αξιωματικό, την Βασίλισσα και τον Βασιλιά, έφτασε η στιγμή του αλόγου το οποίο είναι και ο πιό δύσκολος απο πλευράς δημιουργίας χαρακτήρας.

Μάθημα Cinema 4D

Σκάκι Project #6 | Μάθημα Cinema 4D

Έναν διαφορετικό τρόπο δημιουργίας χαρακτήρα θα ανακαλύψουμε στο σημερινό μάθημα cinema 4d. Σήμερα θα ανακαλύψουμε τρόπους δημιουργίας “ανάγλυφου” χαρακτήρα ο οποίος φαντάζει πολύ πιο δύσκολος απο τους “ψιλο-λιγνους” προηγούμενους χαρακτήρες. Το άλογο αποτελεί μία πρόκληση καθώς απαιτεί προχωρημένη δημιουργία, μία διαδικασία όμως η οποία όπως θα δείτε είναι πολύ εύκολη και διασκεδαστική!

Ένα πολύ σημαντικό μάθημα Cinema 4d το οποίο θα σας δώσει αρκετά εφόδια βασικού μοντελισμού για την συνέχεια μας στην 3D δημιουργία!

Μείνετε συντονισμένοι

Ακόμη και αν δεν σας αρέσει το σκάκι, σίγουρα η άμεση δημιουργία χαρακτήρων απο το μηδέν θα σας ενθουσιάσει! Για το σημερινό μάθημα Cinema 4D αλλά και χιλιάδες ακόμη, γίνετε και εσείς Premium μέλος! Μην χάνετε άλλο χρόνο, ελάτε στο μέλλον του teachme.gr και κερδίστε την απόλυτη γνώση στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς! Διαβάστε εδώ τις πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type=”info” icon=”yes” close=””]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο “Chess Project” στο Cinema 4D το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]