Η αγαπημένη σας εκπομπή φωτογραφίας - Επεισόδιο 89ο!

Για ακόμη μια Τετάρτη προβλήθηκε ζωντανά από την επίσημη σελίδας μας στο facebook (κλικ εδώ) και το κανάλι μας στο youtube (κλικ εδώ) η εκπομπή "PhotoBros Live!"!!! Η δική σας, αγαπημένη εκπομπή φωτογραφίας έφτασε τα 89 της επεισόδια και συνεχίζει να σας εμπλουτίζει με νέα και τεχνικές γύρω από την φωτογραφία και την επεξεργασία φωτογραφίας! Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε γιατί γνωρίζουμε πως είμαστε μια ευχάριστη δημιουργική έξοδος από την "κλεισούρα" της καθημερινότητας λόγω COVID-19!

Επεισόδιο Q&A

Οι εκπομπές "PhotoBros Live!" χαρακτηρίζονται από την δική μας επαφή σε απευθείας σύνδεση αλλά και την ταυτόχρονη παρουσίαση πολλαπλών θεμάτων για την φωτογραφία και την επεξεργασία φωτογραφίας. Λόγω φόρτου εργασίας (ναι συμβαίνει ακόμη και εν μέσω πανδημίας) ήταν δύσκολο να βρούμε θέματα προς συζήτηση, γι'αυτόν τον λόγο απαντήσαμε σε δικές ερωτήσεις!

Για όσους δεν πρόλαβαν να δουν ζωντανά το 89ο επεισόδιο, μπορούν να το κάνουν μέσω του παρακάτω video. Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να βλέπετε πρώτοι τα νέα, τις ανακοινώσεις και φυσικά τα βίντεο του teachme.gr μέσω της σελίδας μας στο facebook (κλικ εδώ) και το κανάλι μας στο youtube (κλικ εδώ). Την επόμενη εβδομάδα έχουμε την 23η Κριτική Φωτογραφίας! Στείλτε τις συμμετοχές σας μέχρι την Κυριακή!