Κλασσικά & Μίνιμαλ Λογότυπα!

The Karate Kid στο Illustrator

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και το μάθημα γραφιστικής είναι εδώ για όλους εσάς! Σήμερα θα σας δείξω πως θα αναδημιουργήσετε το λογότυπο του “Karate Kid” και έτσι να καταλάβετε πως η δημιουργία ενός λογοτύπου, πρακτικά αποτελεί μία πολύ απλή διαδικασία!

Μάθημα Illustrator

Το Σάββατο είδα στο Mega Channel το επετειακό (30 χρόνια ιστορίας) και κλασσικό Karate Kid και για άλλη μία φορά ένιωσα μικρό παιδί. Αυτή τη φορά όμως κοιτούσα λίγο περισσότερο τα στοιχεία μέσα στην ταινία και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το λογότυπο του τουρνουά καράτε στο οποίο έλαβε μέρος ο Daniel και τελικώς κέρδισε το μεγάλο βραβείο! Ένα λογότυπο το οποίο αν και είναι 30 ετών, ωστόσο είναι πολύ φρέσκο και αυτό γιατί το μίνιμαλ πάντα θα είναι στην μόδα! Αυτό το λογότυπο θα μάθουμε σήμερα στο Adobe Illustrator κα θα το καταφέρουμε μέσα σε ελάχιστο χρόνο!

Δείτε την τελική μάχη

Δείτε στο παρακάτω video την τελική μάχη στο Karate Kid και δείτε το λογότυπο απο το οποίο πήρα την ιδέα της δημιουργίας του σημερινού μαθήματος! (στο 1.08)

Η Μαγική Συνεργασία

The Karate Kid στο Illustrator

Και επειδή τα έχουμε πει καιρό αυτά τα πράγματα, η συνεργασία και η μετέπειτα επεξεργασία των δημιουργιών του Adobe Illustrator στο Adobe Photoshop, αποτελούν έναν μαγικό συνδυασμό ο οποίος όπως θα δείτε παρακάτω, θα απογειώσει την δημιουργία μας! Φυσικά το παν είναι η αρχική δημιουργία και εκεί θα επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας σήμερα!

The Karate Kid στο Illustrator

Μάθημα Illustrator – Αρχικό Δείγμα μέσα απο το Illustrator

The Karate Kid στο Illustrator

Μάθημα Illustrator – Επεξεργασία λογοτύπου στο Adobe Photoshop

The Karate Kid στο Illustrator

Μάθημα Illustrator – Επεξεργασία λογοτύπου στο Adobe Photoshop & το perfect effects

Μείνετε συντονισμένοι

Η δημιουργία συνεχώς εξελίσσεται μέσα στο teachme.gr και συνεχώς σας δείχνω τα καλύτερα και τα πιό κλασσικά κόλπα δημιουργίας! Χιλιάδες μαθήματα σας οδηγούν καθημερινά στην απόλυτη εκμάθηση των προγραμμάτων που αγαπάτε και συγχρόνως έρχεστε πιό κοντά στο όνειρο σας, να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, πραγματοποιήστε το και εσείς, γίνετε σήμερα Premium μέλος και πείτε αντίο στην “μιζέρια” και στην μαύρη καθημερινότητα! Διαβάστε εδώ τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type=”info” icon=”yes” close=””]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Δημιουργίας Λογοτύπων το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]