Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και τα μαθήματα δεν σταματούν ποτέ! Αυτή την εβδομάδα ξεκινάμε με ένα πολύ γλυκό μάθημα στο Adobe Illustrator, όπου θα μάθουμε να δημιουργούμε απο το απόλυτο μηδέν ένα άκρως ρεαλιστικό και όμορφο Cup Cake!

Θα δημιουργήσουμε δηλαδή με λίγα λόγια τα δικά μας "ατομικά" κέϊκ μέσα απο τα οποία μπορούμε να χαρίσουμε χαμόγελα στο αγαπημένο μας πρόσωπο (λόγω του Αγ.Βαλεντίνου που πλησιάζει) ή θα μπορέσουμε να βγάλουμε χρήματα δημιουργώντας και πωλώντας στην συνέχεια τα δημιουργήματα μας σε διάφορα stock sites!

Εδώ στο teachme.gr δεν μαθαίνετε απλές τεχνικές, αλλά σας δείχνω όλα τα κόλπα μέσα απο τα οποία θα κερδίσετε απείρως περισσότερα απο 9.99 ευρώ τον μήνα για μια Premium Συνδρομή.  Για μια συνεχή μάθηση και απόλυτη αναβάθμιση γνώσεων αποκλειστικά στα Ελληνικά, που αντιστοιχή της δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Δημιουργίας Γραφικών το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]