Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα σας έχω ένα πολύ όμορφο δώρο το οποίο προορίζεται για όλα τα Premium μέλη του teachme.gr!

Η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται!

Έτσι λοιπόν πρωί πρωί σας δίνω μια συλλογή πολύ όμορφων εικονιδίων με αντανάκλαση, η οποία παρέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για δική σας ή και για επαγγελματική χρήση. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείτε με τα συγκεκριμένα εικονίδια να εξοπλίσετε τις επόμενες δημιουργίες σας χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα λεπτό!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 208 εικονίδια!

Η συλλογή αποτελείται απο 208 απολαυστικά εικονίδια τα οποία είναι σε 2 μορφές, vector αλλά και raster. Οπότε εσείς απλώς επιλέγετε τον τύπο του αρχείου που επιθυμείτε να ανοίξετε και στην συνέχεια προχωράτε, τα επεξεργαζεστε εφόσον επιθυμείτε και δημιουργείτε το τελικό σας αποτέλεσμα!

Πάνοπλοι Δημιουργοί!

Τα εικονίδια καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της δημιουργικης σας παλέτας, καθώς ο μεγάλος τους αριθμός τους θα μπορέσει να υποστηρίξει κάθε σας δημιουργική προσπάθεια ή ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη

Κατεβάστε απο εδώ τα Δωρεάν εικονίδια!

Τα συγκεκριμένα αρχεία τα βρίσκω καθημερινά και με τον τρόπο αυτό εξοπλίζω τα Premium μέλη με πολλαπλά οφέλη! Είναι ένας τρόπος για να πως ακόμη μια φορά "Ευχαριστώ" για την συνεχή υποστήριξη! Κατεβάστε απο εδώ τα εικονίδια