Νέος Κύκλος Μαθημάτων!

3D Περιβάλλον & Animation Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Πέμπτη σήμερα και έχουμε μάθημα video & animation! Σήμερα θα ξεκινήσω έναν νέο κύκλο μαθημάτων για όλους τους “βιντεογράφους” μέσα απο τον οποίο κύκλο θα ανακαλύψουμε τις κρυφές “βίντεο” δυνατότητες του αγαπημένου μας Adobe Photoshop! Έτσι θα ξεκινήσω έναν νέο κύκλο μαθημάτων στον οποίο θα θαυμάσουμε τεχνικές video με χρήση του κορυφαίου (γενικά) προγράμματος που ακούσει στο όνομα “Adobe Photoshop”!

Μάθημα Photoshop

3D Περιβάλλον & Animation Photoshop

Σε αυτό το μάθημα photoshop θα ανακαλύψουμε την δύναμη του “Vanishing Point” στο να μετατρέπει μία απλή 2D φωτογραφία, σε ένα 3D περιβάλλον! Την συγκεκριμένη τεχνική την είχαμε δει και στο παρελθόν αλλά τότε το Adobe After Effects ήταν μία “απαραίτητη” συνέχεια στην ολοκλήρωση του animation. Πλέον το Adobe Photoshop είναι απολύτως ικανό να ανταποκριθεί με επιτυχία σε μία δημιουργία 3D video animation αποκλείστικά στον “δικό του χώρο”. Ένα υπέροχο μάθημα photoshop το οποίο θα σας μάθει μερικά νέα πράγματα!

Μείνετε συντονισμένοι

Συνεχίζω δυναμικά να σας παρέχω τα καλύτερα μαθήματα στα Ελληνικά, μέσα απο κορυφαίες τεχνικές και νέους τρόπους δημιουργίας, πάντα στα Ελληνικά, θα σας βοηθήσω να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα και να πετύχετε σαν επαγγελματίας ή σαν παθιασμένος ερασιτέχνης! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα και εσεις premium μέλος και αποκτήστε την απόλυτη γνώση! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος