Εμπλουτίστε την συλλογή σας!

Μετά απο μία μικρή απουσία στο κατέβασμα των δωρεάν αρχείων είμαι και πάλι εδώ! Βρήκα για ακόμη μία εβδομάδα 3 πολύτιμα αρχεία εικόνας (τα οποία σε κανονικές συνθήκες κοστίζουν αρκετά χρήματα) διαθέσιμα εντελώς δωρεάν για πολύ λίγο όμως! Μία προσφορά η οποία δεν θα σας κοστίσει ούτε ένα cent αλλά θα εμπλουτίσει της δημιουργική σας συλλογή σε τεράστιο βαθμό!

Τι χρειάζεται να κάνετε

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έχετε έναν λογαριασμό στο teachme.gr είτε σαν δωρεάν μέλος είτε σαν Premium Free & Premium, απο εκεί και πέρα θα βρείτε στο κάτω μέρος του άρθρου τους συνδέσμους (links) για να κατεβάσετε άμεσα τις εικόνες χωρίς κόστος! Να υπενθυμίσω φυσικά εδώ ότι οι φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες σαν δωρεάν για πολύ λίγο, οπότε βιαστείτε γιατί ο "γρήγορος" πάντα κερδίζει!

Τι θα κατεβάσετε σήμερα

Εξοπλισμός & γνώση

Το teachme.gr σας δίνει καθημερινά τα καλύτερα μαθήματα στα Ελληνικά (δείτε την τεράστια λίστα εδώ) και σας δείχνει τον δρόμο για δωρεάν -νόμιμο- κατέβασμα αρχείων και υλικού, το οποίο θα σας φανεί άκρως χρήσιμο! Η γνώση των προγραμμάτων και ο εξοπλισμός των αρχείων, θα σας εκτινάξει δημιουργικά και θα σας επιτρέψει να κάνετε πράξη αυτό που έχετε στο μυαλό σας! Όλα είναι τόσο απλά, όταν έχετε τα κατάλληλα υλικά!

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Τα αρχεία που θα κατεβάσετε σήμερα είναι μία προσφορά του Stock Site Fotolia, για να τα κατεβάσετε θα πρέπει πρώτα να συνεθείτε στο Fotolia με έναν δωρεάν λογαριασμό και να ακολουθήσετε τα παρακάτω links. Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο Fotolia και στην συνέχεια κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να κατεβάσετε τα αρχεία.

Κατεβάστε απο εδώ την πρώτη εικόνα

Κατεβάστε απο εδώ την δεύτερη εικόνα

Κατεβάστε απο εδώ την τρίτη εικόνα