Δημιουργία λογοτύπου!

Πολύπλοκα Λογότυπα Illustrator

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα στο μάθημα Γραφιστικής της εβδομάδας, θα σας δείξω πόσο εύκολα & απλά θα μπορέσουμε να αναδημιουργήσουμε το λογότυπο της BP και έτσι να ανακαλύψουμε μαζί πόσο μαγικό πρόγραμμα είναι το Adobe Illustrator!

Μάθημα Illustrator

Πολύπλοκα Λογότυπα Illustrator

Το σημερινό μάθημα Illustrator αποτελεί ακόμη μία απόδειξη της δύναμης του συγκεκριμένου προγράμματος στην δημιουργία γραφικών και λογοτύπων. Όπως θα δείτε μέσα απο το video, η δημιουργία ενός πολύπλοκου λογοτύπου όπως αυτό της εταιρείας BP, αποτελεί ουσιαστικά μία διαδικασία 5 λεπτών! 

Μείνετε Συντονισμένοι

Το μάθημα Illustrator της Δευτέρας θα σας δείξει πόσο εύκολα μπορείτε να βγάλετε χρήματα μέσα απο τις δημιουργίες σας, χωρίς να κουραστείτε καθόλου. Το παν είναι η γνώση του προγράμματος που σας ενδιαφέρει και στην συνέχεια δεν υπάρχουν όρια στην δημιουργία και φυσικά το κέρδος σας! Για να δαμάσετε το πρόγραμμα (ή τα προγράμματα) που σας ενδιαφέρει, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γίνετε και εσείς σήμερα Premium μέλος στο teachme.gr! Έτσι μέσα απο χιλιάδες μαθήματα θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση και στην εκπλήρωση του ονείρου σας: να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος