Μια κορυφαία ταινία, με ιδιαίτερη αφίσα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα όπως πολύ καλά γνωρίζετε, έχουμε μάθημα Γραφιστικής και ειδικότερα έχουμε μάθημα Adobe Illustrator! Στο σημερινό μας μάθημα θα ασχοληθούμε με μια αγαπημένη μου ταινία, όπως είναι ο "Ταξιτζής" (Taxi Driver), με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και την Τζόντι Φόστερ. Μέσα απο την συγκεκριμένα ταινία, δημιουργήθηκαν πολλές και διάφορες αφίσες, μια από τις οποίες θα χαρώ να σας δείξω σήμερα!

Το τέλειο Adobe Illustrator

Το Adobe Illustrator είναι ένα τέλειο πρόγραμμα απο πολλές απόψεις, ειδικά στην δημιουργία εντύπων και γραφικών, αποτελεί τη Νο1 επιλογή των επαγγελματιών του είδους! Σήμερα όπως θα δείτε, θα σχεδιάσουμε απο το "μηδέν" την συγκεκριμένη αφίσα και έτσι θα σας δείξω απλά και εύκολα, πως θα κάνετε πραγματικότητα και τα δικά σας Project!


Δείτε το τελικό Αποτέλεσμα:

Taxi-Driver-Final-Photoshop

Το τελικό αποτέλεσμα με χρήση του Adobe Illustrator & Adobe Photoshop


Συντονιστείτε στο teachme.gr!

Στο teachme.gr δεν καταλαβαίνουμε απο "καλοκαίρια" και διακοπές! Έτσι συντονιστείτε και αυτό το καλοκαίρι με σκοπό και στόχο την απόλυτη εκμάθηση-εκπαίδευση-προετοιμασία! Εγώ προσωπικά θα είμαι εδώ συνεχώς και ασταμάτητα, για να σας δείξω πως θα κάνετε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε! Γίνετε και εσείς Premium σήμερα και μην χάνετε ούτε στιγμή απο την απόλυτη γνώση του teachme.gr!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Δημιουργίας Αφισών το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]