Το δικό μας Γήπεδο Μπάσκετ

The OAKA Project C4D

Συνεχίζοντας τον κύκλο μαθημάτων για την Δημιουργία του ΟΑΚΑ, σήμερα θα προχωρήσουμε στην περεταίρω δημιουργία του γηπέδου, αφού όμως αντιμετωπίζουμε μερικές "παιδικές" ασθένειες που μας ταλαιπωρούσαν απο την αρχή και δεν μπορούσα να τις βλέπω άλλο πια!

Εκ νέου ρύθμιση στον σκελετό του γηπέδου

The OAKA Project C4D

Σήμερα θα επεξεργαστούμε τον σκελετό του ΟΑΚΑ και έτσι θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα ένωσης των "πετάλων" με τις κεντρικές εξέδρες. Ένα πρόβλημα που σίγουρα "έριχνε" κατα πολύ το δημιουργημά μας και σήμερα θα το λύσουμε μία και καλή!

Χτίσιμο, στήσιμο και χρωματισμός των καθισμάτων

Στην συνέχεια θα χτίσουμε τα καθίσματα που μας λείπουν και εν συνεχεία θα τα χρωματίσουμε σύμφωνα με το πρωτότυπο ΟΑΚΑ. Έτσι το δικό μας ΟΑΚΑ θα αποκτήσει πλέον τα χρώματα που του αξίζει! Εννοείται πως εσείς μπορείτε να το βάψετε όπως σας αρέσει!

Δημιουργία κιγκλιδωμάτων

Επίσης σήμερα θα χτίσουμε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα τα οποία θα δώσουν ένα πολύ μεγάλο τόνο ρεαλισμού, και συγχρόνως θα κάνουν το αποτελεσμά μας κατα πολύ πιο λεπτομερές και όμορφο. Σήμερα θα δούμε τον αρχικό σχεδιασμό και μια βασική τοποθέτηση, στο επόμενο μάθημα θα το προχωρήσουμε σε όλο το γήπεδο.

Φωτογραφίες απο το σημερινό μας μάθημα:

oaka-part-6-6 oaka-part-6-5 oaka-part-6-4 oaka-part-6-3 oaka-part-6-2 oaka-part-6

Τι θα δούμε στην συνέχεια

Ξέρω πως σας έχει εντυπωσιάσει ο συγκεκριμένος κύκλος μαθημάτων και είμαι σίγουρος πως πολλοί απο εσάς ήδη έχετε ξεκινήσει το δικό σας γήπεδο! Στα επόμενα μαθήματα θα ασχοληθούμε με τα κιγκλιδώματα, με την επάνω οροφή, με τις λεπτομέρειες του αγωνιστικού χώρου, με τους πίνακες τους σκορ, με τα χρονόμετρα στις μπασκέτες και πολλά πολλά ακόμη! Μείνετε συντονισμένοι καθώς με το πέρας των συγκεκριμένων μαθημάτων θα είστε σε θέση να χτίσετε ακόμη και το Wembley!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #1" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]