Μάθημα Web Design

WordPress Multisite #3

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Το μάθημα Web Design είναι για ακόμη ένα Σάββατο εδώ και σας μαθαίνει για ακόμη φορά μοναδικά πράγματα στα Ελληνικά! Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα περάσουμε ένα “καυτό” καλοκαίρι γεμάτο εκπαίδευση!

Βασική Εκμάθηση του WordPress Multisite #3

Έχοντας ήδη ασχοληθεί ενεργά με το WordPress, έχουμε ξεκινήσει έναν καινούριο κύκλο μαθημάτων για το WPMU, δηλαδή για το μαγικό χαρακτηριστικό του WordPress να δημιουργεί δίκτυα με ελάχιστες ρυθμίσεις! Σήμερα στο τρίτο μάθημα για το WPMU, θα μάθουμε πως να δίνουμε πρόσβαση στους χρήστες και πως θα διασφαλίσουμε την εγκαταστασή μας απο τα SBLOGS (Spam Blogs).

“Set it and Forget it”

Σήμερα θα δούμε πως θα ρυθμίσουμε το WordPress Multisite μας, έτσι ώστε να μπορεί το κάθε νέο μέλος να δημιουργήσει τον δικό του λογαριασμό αλλά και τα δικά του blog/sites! Έτσι Μπορούμε να ρυθμίσουμε κατάλληλα το συστημά μας να δέχεται νέα μέλη και αυτά να χτίζουν τις σελίδες τους, με αποτέλεσμα να εξαπλώνουν το δικτυό μας, χωρίς εμείς να είμαστε εκεί, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε τίποτα! Πόσο τέλειο είναι αυτό;

Τα Robots Καραδοκούν!

WordPress Multisite #3

Και φυσικά όταν πάμε να κάνουμε ένα καλό, τα ρομπότ θα μας επαναφέρουν στην σκληρή πραγματικότητα. Έτσι αν αφήσουμε το Network μας ελέυθερο και ανοιχτό στον καθένα, πρώτα θα έρθουν τα ρομπότ, να μας γεμίσουν το Δίκτυο με πορνοblogs και γενικότερα σκουπίδα, τα διάσημα “SBLOGS” τα οποία αποτελούν την “αρρώστια” του WordPress Multisite, αλλά, εννοείται πως δεν θα σας άφηνα χωρίς το “εμβόλιο” το οποίο θα στείλει στον “αγύριστο” τις όποιες σαβούρες θα προσπαθήσουν να εισβάλουν στο δικτυό σας!

Γιατί χάνετε χρόνο;

Όλα αυτά και άλλα πολλά θα μάθουμε σήμερα σε ένα απολαυστικό μάθημα για το Web Design, στο οποίο θα μάθετε να δημιουργείτε ένα τεράστιο Δίκτυο το οποίο μια ημέρα, μπορεί να λύσει το οικονομικό σας πρόβλημα! Γιατί χάνετε χρόνο αφού με μόλις 9.99 ευρώ τον μήνα μπορείτε να γίνετε οι “Άρχοντες του Παιχνιδιού”; Εγώ θα είμαι εδώ καθημερινά για να σας δίνω τις λύσεις για την απόλυτη δική σας επιτυχία!

Γίνετε και εσείς σήμερα Premium Μέλος και μάθετε μοναδικές τεχνικές και μαθήματα, αποκλειστικά στα Ελληνικά!

Καλό μάθημα :Ρ