Τοποθέτηση των βάσεων στις Σουίτες του ΟΑΚΑ!

The OAKA Project #20

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα έχουμε το 20 μέρος του μαθήματος δημιουργίας του ΟΑΚΑ και σήμερα θα χτίσουμε τις σωστές βάσεις των σουιτών στο άνω διάζωμα για να μην είναι πλέον "στον άερα" αλλά σε στέρεες και πολύ ιδιαίτερες βάσεις!

Μάθημα Cinema 4D

The OAKA Project #20

Ποιός είπε ότι στο ΟΑΚΑ δεν γίνονται αναβαθμίσεις; Φυσικά δεν μιλάω για το Ολυμπιακό Στάδιο αλλά για το δικό μας Ολυμπιακό Στάδιο στο teachme.gr! Στο σημερινό μάθημα Cinema 4D θα σας δείξω πως θα μπορέσουμε να αναδημιουργήσουμε τις βάσεις αλλά και το ασανσέρ των σουιτών στο άνω διάζωμα του σταδίου, για να μπορέσουμε με τον τρόπο αυτό να πετύχουμε ακόμη μεγαλύτερο ρεαλισμό στο στάδιο μας!

Μείνετε Συντονισμένοι

Η δημιουργική εκμάθηση δεν σταματά ποτέ! Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχίζουν ασταμάτητα και καθημερινά, με στόχο την δική σας εκμάθηση! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #2" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]