Η Δική σας Χριστουγεννιάτικη Κάρτα!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και στο μάθημα Γραφιστικής θα συνεχίσουμε την δημιουργία στο Adobe Photoshop! Μία δημιουργία την οποία την ξεκινήσαμε την προηγούμενη Δευτέρα και έχουμε σαν στόχο την δημιουργία Χριστουγεννιάτικης Κάρτας!

Χριστουγεννιάτικη Κάρτα στο Photoshop

Σήμερα θα παρακολουθήσετε ένα άκρως πρακτικό μάθημα καθώς θα σας δείξω πως θα χρησιμοποιήσουμε το λογότυπο που φτιάξαμε την προηγούμενη Δευτέρα σε μία Α4 σελίδα η οποία θα έχει προσαρμοστεί κατάλληλα για να γίνει η δική σας ευχετήρια κάρτα! Με απλά βήματα και με τεχνικές οι οποίες θα σας ενεργοποιήσουν δημιουργικά, θα δείτε ότι η Χριστουγεννιάτικη Κάρτα στο Photoshop θα αποτελέσει ένα μικρό παιχνιδάκι στα χέρια μας!

Μείνετε Συντονισμένοι!

Εκμεταλλευτείτε το teachme.gr και μέσα από τα χιλιάδες μαθήματα της σελίδας κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα! Η απόλυτη εκπαίδευση βρίσκεται ένα κλικ μακριά και είναι εξ ολοκλήρου στο teachme.gr! Στην δική σας αγαπημένη σελίδα με μαθήματα στα Ελληνικά! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium σήμερα! Κάντε κλικ εδώ.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος