Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες!

Χριστουγεννιάτικο δάσος με τη βοήθεια του photoshop.

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα έχουμε το Premium Free μάθημα της εβδομάδας και σήμερα θα σας δείξω έναν πανέμορφο και πανεύκολο τρόπο δημιουργίας ενός Χριστουγεννιάτικου δάσους στο Adobe Photoshop! Όσο πλησιάζουμε στις γιορτές τα μαθήματα θα έχουν σαν κεντρικό θέμα τα χριστούγεννα και την νέα χρονιά, για να μπορέσουμε να γεμίσουμε δημιουργικά τις μπαταρίες μας!

Χριστουγεννιάτικο δάσος στο Photoshop

Χριστουγεννιάτικό δάσος

Το σημερινό μάθημα στο Adobe Photoshop θα σας δώσει πολλές ιδέες δημιουργίας από το μηδέν και χωρίς καθόλου κόπο! Το Χριστουγεννιάτικό δάσος στο Photoshop είναι μία ευκαιρία να ανακαλύψετε τις δημιουργικές δυνάμεις του photoshop αλλά και τις δικές σας! Παρακολουθήστε και βάλτε στην δημιουργική σας τσέπη ακόμη μία τεχνική δημιουργίας γραφικών!

Δείτε το Χριστουγεννιάτικο δάσος στο Photoshop!

Χριστουγεννιάτικο δάσος στο Photoshop

Χριστουγεννιάτικο δάσος στο Photoshop

  1. Ελάτε σήμερα μαζί μας στο teachme.gr

Από το 2009 χωρίς καμία διακοπή είμαι εδώ και συνεχίζω να σας δίνω μοναδικά δημιουργικά μαθήματα στα Ελληνικά! Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium στο teachme.gr και ανακαλύψτε μέσα από τα χιλιάδες μαθήματα που υπάρχουν στις σελίδες του το χαμένο σας επάγγελμα! Είτε είστε επαγγελματίας, είτε ερασιτέχνης, το teachme.gr ήταν, είναι και θα είναι ο μοναδικός προορισμός αστείρευτης δημιουργίας! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος