Φωτογραφία και Vector εντελώς Δωρεάν!

Για ακόμη μία εβδομάδα, βρήκα και σας δίνω ένα υπέροχο σετ αρχείων (Φωτογραφία και Vector) τα οποία σε κανονικές συνθήκες κοστίζουν 78 ευρώ!!!Τα Premium Μέλη γνωρίζουν πολύ καλά ότι κάνω καθημερινά το καλύτερο δυνατό για να σας ανεβάσω επίπεδο και όσον αφορά την εκπαίδευση αλλά και τον δημιουργικό εξοπλισμό σας! Έτσι τα σημερινά αρχεία θα τα κατεβάσετε ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεάν αν πράξετε άμεσα...

Φωτογραφίες & Γραφικά, τα πιό σημαντικά όπλα μας!

Όλοι γνωρίζουμε ότι για να ετοιμάσουμε ένα project θα πρέπει να βρούμε και να συνδυάσουμε Φωτογραφίες και Vectors είτε το Project μας προορίζεται για ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή! Έτσι χάνουμε ατελείωτες ώρες στην αναζήτηση του Google Images και βρίσκουμε αρχεία συνήθως χαμηλής ποιότητας και επίσης αρχεία για τα οποία δεν έχουμε την άδεια χρήσης. Και συνήθως στο τέλος καταλήγουμε σε κάποιο Stock Site και αγοράζουμε την φωτογραφία ή το Vector Γραφικό μας! Αν όμως είχατε σκεφτεί την δύναμη του teachme.gr, θα είχατε μέχρι σήμερα εξοικονομήσει εκατοντάδες ευρώ με τα Δωρεάν αρχεία και επίσης θα είχατε εκπαιδευτεί σε απόλυτο βαθμό σε δεκάδες προγράμματα!

A Blast from the Past

Σήμερα το ύφος των αρχείων που θα κατεβάσετε εντελώς δωρεάν είναι διαφορετικό απο τα συνηθισμένα... Τα αρχεία που θα κατεβάσετε έχουν ύφος της δεκαετίας του 70 και έτσι θα μπορέσετε να αποτυπώσετε το ψυχεδελικό ύφος της εποχής και στα δικά σας δημιουργήματα!

 

Κάντε σήμερα ένα Δώρο στον εαυτό σας!

Μέσα απο μια Premium Συνδρομή ουσιαστικά λαμβάνετε πανάκριβες υπηρεσίες με κόστος το 1% της πραγματικής αξίας. Μην σκεφτείτε όλα αυτά που έχετε χάσει μέχρι σήμερα, αλλά αυτά που θα κερδίσετε απο σήμερα με μια Premium Συνδρομή στο teachme.gr! Γίνετε και εσείς Premium μέλος σήμερα!

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Για την φωτογραφία  αλλά και το vector γραφικό του νοσοκομείου θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό χρήστη στο Shutterstock, να συνδεθείτε και έτσι να τα κατεβάσετε εντελώς δωρεάν! Κάντε κλικ εδώ για την φωτογραφία, κάντε εδώ κλικ για το vector γραφικό και κλικ εδώ για να κάνετε εγγραφή στο Shutterstock.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία μέσα απο το link θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα με το shutterstock και στην συννέχεια να πάτε στην πρώτη σελίδα. Εκεί θα δειτε τα 2 αρχεία σαν Free Photo of the Week και Free Vector of the Week. Κάνοντας κλικ στα συγκεκριμένα σημεία τότε σίγουρα θα μπορέσετε να κατεβάσετε τα αρχεία.