Όταν το "minimal" γίνεται 3D

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και όπως κάθε Δευτέρα έχουμε μάθημα Γραφιστικής! Σήμερα θα σας δείξω ένα υπέροχο τρόπο δημιουργίας πολύ όμορφων "minimal" και φρέσκων εικονιδίων με 3D ύφος! Ένα υπέροχο μάθημα Illustrator το οποίο θα σας δώσει πολλά, μα πάρα πολλά εφόδια δημιουργίας!

Δημιουργία Minimal 3D Εικονιδίων στο Illustrator

Το σημερινό μάθημα Illustrator το ετοίμασα μετά απο αίτημα του φίλου του teachme.gr  "nikko.left" ο οποίος μου ζήτησε να σας δείξω πως θα μπορέσετε να δημιουργήσετε "Flat" εικονίδια! Έτσι άμεσα έκανα την ευχή του πράξη και εύχομαι να τον βοηθήσει η συγκεκριμένη τεχνική!

Minimal Δημιουργίες

Οι δημιουργίες σε ύφος "minimal" είναι στις ημέρες μας πολύ "της μόδας", χρησιμοποιείται σχεδόν παντού, από το ίντερνετ μέχρι την τηλεόραση και τις εφημερίδες. Πρακτικά θα τις βρείτε να υπάρχουν παντού, αυτό βεβαίως θα έχει ως συνέπεια και οι πελάτες σας να τις αναζητούν. Μέσα από το μάθημα που θα παρακολουθήσετε θα λύσετε κάθε απορία σχετικά με αυτές τις δημιουργίες και θα δείτε πως το "minimal" μπορεί να γίνει ταχύτατα και χωρίς καμία δυσκολία!

Δημιουργία Minimal 3D Εικονιδίων | Μάθημα Illustrator

Δημιουργία Minimal 3D Εικονιδίων | Μάθημα Illustrator

Για ακόμη ένα μάθημα Illustrator, καταλαβαίνουμε άμεσα και άνετα, πόσο τεράστιο πρόγραμμα είναι το Adobe Illustrator και πως αποτελεί την κορυφαία επιλογή στην δημιουργία γραφικών. Μέσα σε ελάχιστες κινήσεις, θα ξεκινήσουμε απο "λευκό" καμβά και θα πετύχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Μήν χάνετε πολύτιμο χρόνο

Ο χρόνος είναι χρήμα και μοναδική δημιουργία. Οπότε μην χάνετε χρόνο σε μίζερες σκέψεις για την Οικονομική Κρίση. Ξεκινήστε σήμερα, αποκτήστε μοναδικές γνώσεις και πείτε το "Ναι" σε μία νέα αρχή για εσάς! Το μόνο που χρειάζεστε είναι οι γνώσεις του teachme.gr και θα δείτε πως η μοναδική σίγουρη διέξοδος απο οποιαδήποτε Κρίση, είναι η δημιουργική εκπαίδευση! Κάντε την καλύτερη κίνηση, γίνετε σήμερα Premium στο teachme.gr!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος