Γραφιστική=Adobe Illustrator!

Η δημιουργία μέσα απο το Adobe Illustrator με εντυπωσιάζει καθημερινά καθώς η δυνατότητα να δημιουργώ σχέδια τα οποία είναι μοναδικά στο είδος τους και συγχρόνως μπορούν να τυπωθούν σε οποιαδήποτε διάσταση χωρίς να υπάρχει παραμόρφωση, πραγματικά είναι ένας συνδυασμός που δεν μπορεί κανείς γραφίστας να αντισταθεί!

Δημιουργία Χαρακτήρα στο Illustrator

Σήμερα θα δημιουργήσουμε ένα πανέμορφο vector χαρακτήρα, ο οποίος θα σας δώσει "τροφή" για πολλές δημιουργίες μέσα απο το Adobe Illustrator! Ένα πολύ σημαντικό μάθημα για όσους ενδιαφέρονται στην δημιουργία χαρακτήρων απο το μηδέν είναι το σημερινό, καθώς θα δείτε πολλούς και εύκολους τρόπους δημιουργίας χαρκτήρων, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλά και διάφορα project, είτε είναι έντυπα (περιοδικά, αφίσες, μπλούζες), είτε είναι ηλεκτρονικά (internet, flash, after effects)!

Δημιουργία Χαρακτήρα στο Illustrator

Δημιουργία Χαρακτήρα στο Illustrator

Δείτε την δύναμη του Adobe Illustrator

Όλοι γνωρίζετε την αγάπη μου για το Adobe Photoshop, αλλά για τέτοιου είδους δημιουργίες εμπιστεύομαι κυρίως το Adobe Illustrator για τα μοναδικά και πανίσχυρα του εργαλεία! Μάθετε και εσείς σήμερα το Adobe Illustrator μέσα απο τα μαθήματα του teachme.gr ή εαν θέλετε να "δαμάσετε" το πρόγραμμα, τότε θα πρέπει να δείτε και τα βασικά μαθήματα που παρέχονται στην καλύτερη τιμή της αγοράς στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Καλό μάθημα :

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος