Προετοιμασία για το "Μουντιάλ"!

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα & καλό καλοκαίρι σε όλους τους φίλους και τις φίλες του teachme.gr! Μπήκαμε (ημερολογιακά έστω!) στο καλοκαίρι και φυσικά βρισκόμαστε μόλις 10 ημέρες απο την έναρξη του παγκοσμίου κυπέλλου στην Βραζιλία! Φυσικά στο teachme.gr θα δούμε πολλά μαθήματα γύρω απο την συγκεκριμένη διοργάνωση καθώς ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός αποτελεί μία έμπνευση απο μόνο του και φυσικά ένα γεγονός το οποίο επαναλαμβάνεται κάθε 4 χρόνια. Οπότε τα design μας θα είναι συνεχώς στην "επικαιρότητα" όσα χρόνια και αν περάσουν!

Μάθημα Illustrator

Το σημερινό μάθημα illustrator έχει θέμα το παγκόσμιο κύπελλο και φυσικά το κύριο συστατικό του, την μπάλα ποδοσφαίρου! Στο μάθημα illustrator της Δευτέρας θα δούμε πόσο εύκολα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα γραφικό το οποίο στην συνέχεια θα μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε όπου θέλουμε εμείς και σε όποια διοργάνωση θέλουμε.

Το τελικό δείγμα

Football Leather Boxes - Μάθημα Illustrator

Football Leather Boxes - Μάθημα Illustrator

Ένα μάθημα κυρίως για την χρήση των συμβόλων στο Adobe Illustrator θα είναι το σημερινό και εν τέλει θα δημιουργήσουμε κάτι το οποίο μπορεί να μας χρησιμεύσει σε πολλά και διάφορα projects (φυλλάδια, μπλούζες, γραφικά τηλεόρασης, desktop backgrounds κλπ). Αυτή είναι η μαγεία του Adobe Illustrator!

Ελάτε στο teachme.gr!

Έχουμε περάσει πολλές διοργανώσεις μαζί και συνεχώς μαθαίνουμε για ένα καλύτερο μέλλον μέσα απο τα δημιουργικά προγράμματα τα οποία συνεχώς σας παρουσιάζω καθημερινά εδώ στο teachme.gr! Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium μέλος και κερδίστε και εσείς άμεσα την "χαμένη" θέση εργασίας σας! Μέσα απο τα χιλιάδες online μαθήματα στα Ελληνικά, θα καταφέρετε αυτό που φαίνεται σήμερα άπιαστο, να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium μέλος στο teachme.gr! Διαβάστε εδώ τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος