Δυναμική "μίνιμαλ" δημιουργία!

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και φυσικά όπως κάθε αρχή της Εβδομάδας, έχουμε μάθημα Γραφιστικής! Στο σημερινό μάθημα Illustrator, θα σας δείξω πόσο εύκολα θα δημιουργήσετε μία μίνιμαλ αλλά δυναμική δημιουργία! Με πολύ απλές κινήσεις θα ξεκινήσουμε απο "λευκό" καμβά και θα δημιουργήσουμε ένα πολύ όμορφο γραφικό!

Η "Τέχνη" της Αντιγραφής

Το σημερινό μάθημα Illustrator θα σας βοηθήσει πάρα πολύ να "ακονίσετε" τις γνώσεις σας αλλά και να εξαφανίσετε τους δημιουργικούς σας φόβους! Όταν έχετε φόβο ότι σας έχει "στερέψει" η δημιουργία, ότι δεν ξέρετε τι άλλο να κάνετε και ότι οι άλλοι γραφίστες είναι καλύτεροι απο εσάς, τότε απλά κοιτάξτε γύρω σας, είτε σε στον δρόμο, είτε μέσα σε stock sites και σίγουρα θα ανακαλύψετε ότι η πηγή της έμπνευσης σας είναι πολύ πιό κοντά απο όσο πιστεύτατε και επίσης έχει πολλά δημιουργικά αποθέματα απο αυτά που νομίζατε... Για να πω την αλήθεια, η πηγή της εμπνευσής σας δεν έχει κανένα όριο, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα αποθέματα σας να είναι απεριόριστα!

Αντιγράψτε & κάντε καλύτερη δουλειά!

Η Τέχνη της αντιγραφής δεν είναι κάτι "χθεσινό". Οι περισσότεροι καλλιτέχνες πέρασαν απο αυτή τη διαδικασία καθώς για να μπορέσουν να βρουν το στυλ τους, έπρεπε να παρατηρήσουν, να "αποκωδικοποιήσουν" και εν τέλει να σχεδιάσουν σαν κάποιον άλλον καλλιτέχνη. Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι εκείνη η οποία πρώτα απ'όλα θα σας "ξεκολλήσει" απο το δημιουργικό "τέλμα" αλλά το πιό σημαντικό, θα σας κάνει να ξεκινήσετε να αναλύετε την δημιουργία κάποιου άλλου και έτσι να δαμάσετε πολλές και διάφορες τεχνικές! Αυτό θα κάνω και εγώ στο σημερινό μάθημα!

Για το σημερινό μάθημα Illustrator έψαξα και βρήκα ένα γραφικό στην γύρω περιοχή που κατοικώ, με στόχο να το κάνω "κομμάτια" και να σας δείξω πόσο εύκολα και εσείς μαζί μου, θα μπορέσετε να "αντιγράψετε" ένα επαγγελματικό γραφικό και γιατί όχι να το κάνετε και καλύτερο! Έτσι με αυτό το μάθημα Illustrator, θα πάρετε μαζί σας πολλά και σημαντικά εφόδια!

Η δική σας δημιουργία και το δικό σας προσωπικό στυλ, είναι πολύ πιό κοντά απο όσο νομίζετε. Αντιγράφοντας τεχνικές άλλων, σαν μάγοι θα "απορροφήσετε" την ιδέα ενός άλλου δημιουργικού μυαλού και θα την κατακτήσετε με την βοήθεια του μοναδικού Adobe Illustrator!

Μείνετε συντονισμένοι

Τα καλύτερα δημιουργικά μαθήματα στο Ελληνικό ίντερνετ είναι εδώ και έρχονται καθημερινά! Μέσα απο 1200 και πλέον μαθήματα βρείτε τον "χαμένο" σας δημιουργικό εαυτό και κάνετε το χόμπυ σας ένα μοναδικά προσοδοφόρο επάγγελμα! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium στο teachme.gr και κερδίστε απίστευτη γνώση! Διαβάστε περισσότερα...

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος