Δημιουργική Αφύπνιση Εγκεφάλου!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και έχουμε ένα πανέμορφο μάθημα Γραφιστικής μέσα απο το οποίο θα σας δείξω πόσο εύκολα μπορέιτε να δημιουργήσετε πολύ εντυπωσιακά γραφικά μέσα απο ελάχιστο χρόνο και φυσικά βασικές γνώσεις του κορυφαίου Adobe Illustrator! Ένα πολύ δυνατό μάθημα, το οποίο θα σας δείξει ότι η γνώση δεν είναι τόσο μακριά απο τον καθένα απο εσάς! Όλα είναι θέμα δημιουργικής αφύπνισης και Βασικής Εκμάθησης!

Μάθημα Illustrator

Το σημερινό μάθημα Illustrator για την Δευτέρα 13 Ιανουρίου, θα σας δώσει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε άμεσα στην δημιουργία γραφικών! Έτσι θα κερδίσετε δύο πράγματα: α) να δημιουργείτε γραφικά και να τα πωλείτε στην συνέχεια στο διαδίκτυο και β) να μην χρειαστεί να πληρώσετε ποτέ ξανά για τέτοιους είδους γραφικά! Έτσι με έναν πολύ απλό και εύκολο τρόπο, θα εξοικονομήσετε χρήματα και όχι μόνο, θα μπορέσετε επίσης να βγάλετε και εσείς κέρδος μέσα απο τέτοιου είδους δημιουργίες!

Δείτε το Δείγμα

Αυτό είναι το τελικό δείγμα του μαθήματος, το οποίο στην συνέχεια το μετέφερα στο Adobe Photoshop, τοποθέτησα ένα παλιό χαρτί και χρησιμοποίησα το κορυφαίο onOne Perfect Effects για να δώσω το τελικό ύφος!

Μάθημα Illustrator - Δημιουργική Αφύπνιση

Μάθημα Illustrator - Δημιουργική Αφύπνιση

Αφυπνιστείτε άμεσα και καθημερινά!

Το teachme.gr έχει εδώ και χρόνια ξεκινήσει με έναν στόχο, την δική σας δημιουργική αφύπνιση και ποιοτική αναβάθμιση! Εδώ και σχεδόν 5 χρόνια βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα σας με μαθήματα στα Ελληνικά και καλύπτουμε όλους τους δημιουργικούς τομείς της αγοράς! Μήν χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium και κερδίστε απίστευτη γνώση μέσα απο 1200 και πλέον μαθήματα στα Ελληνικά! Για πρώτη φορά, η δημιουργική αφύπνιση του Εγκεφάλου σας, βρίσκεται καθαρά στα δικά σας χέρια! Ξεκινήστε σήμερα! Δείτε εδώ τις πληροφορίες για την Premium Συνδρομή!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Δημιουργίας Αφισών το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]