Εικονίδια καιρού After Effects

Ήθελα καιρό τώρα να σας δείξω έναν πολύ διασκεδαστικό τρόπο δημιουργίας αλλά και συγχρόνως βασικής εκμάθησης της κίνησης στο Adobe After Effects, εισαγωγής βασικών εφέ αλλά και ρυθμίσεων στο Trapcode Particular! Έτσι πριν μερικές ημέρες σημείωσα στο σημειωματάριο μου να σας δείξω τον τρόπο δημιουργίας εικονιδίων Καιρού τα οποία όπως είναι φυσικό είναι "ζωντανά" μέσα στο Adobe After Effects!

Αφού σας δείξω τι έκανα στο Adobe Photoshop (και ίσως το δείξω πιο αναλυτικά σε κάποιο μελλοντικό μάθημα Adobe Photoshop), στην συνέχεια θα μεταπηδήσουμε στο Adobe After Effects για άμεση δημιουργία κίνησης με χρήση του psd αρχείου που μόλις είχαμε δημιουργήσει!

Εικονίδια καιρού After Effects

Έτσι άμεσα και "παιχνιδιάρικα", θα δημιουργήσουμε πολλαπλά εικονίδια, κατάλληλα για κάθε χρήση! Θα δημιουργήσουμε απο έναν υπέλαμπρο ήλιο μέχρι μια πολύ δυνατή καταγίδα, χωρίς να ξεχάσουμε φυσικα τα χιόνια και τις μουντές συννεφιασμένες ημέρες!

Όλα τα εικονίδια θα έχουν κίνηση και γενικά τον δικό τους χαρακτήρα! Δημιουργήστε σήμερα τα δικά σας εικονίδια και γιατί όχι, μπορεί αύριο να τα αγοράσει το CNN για το δικό τους Δελτίο Καιρού!


Το τελικό αποτέλεσμα των εικονιδίων

Εικονίδια καιρού After Effects


Το teachme.gr σας προετοιμάζει και σας εκπαιδεύει συνεχώς με στόχο την απόλυτη μάθηση σε οποιονδήποτε τομέα της δημιουργίας! Εσείς απλά αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το "play" και όλα στην συνέχεια θα προχωρήσουν φυσιολογικά! Δείτε εδώ τις τιμές των Premium Συνδρομών και ξεκινήστε σήμερα κιόλας το μάθημα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Video Effects το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]