Δωρεάν Περιοδικό Φωτογραφίας

Άλλο ένα εκπληκτικό νέο για τα Premium μέλη του teachme.gr και ειδικά για τους λάτρεις της Φωτογραφίας θα μοιραστώ μαζί σας! Εδώ και 6 μήνες σχεδόν έχει δημιουργηθεί ένα πολύ “δυνατό” περιοδικό Φωτογραφίας, το οποίο το υπογράφουν μερικά απο τα πιο μεγάλα ονόματα της Τέχνης της Φωτογραφίας παγκοσμίως και ποιο είναι το καλύτερο; Ότι είναι ΔΩΡΕΑΝ!!! Μέσα απο το συγκεκριμένο Φωτογραφικό περιοδικό θα διαβάσετε πολλά νέα, συνεντέυξεις και δραστηριότητες αλλά συγχρόνως και τεχνικές Φωτογραφίας. Ενώ για εκείνους που δεν ήξεραν την ύπαρξη του συγκεκριμένου περιοδικού, μπορείτε να ανατρέξετε και στα προηγούμενα τευχη, εννοείται εντελώς Δωρεάν!

Αναφέρομαι στο online περιοδικό Shutter Magazine το οποίο εννοείται (ευτυχώς) δεν είναι στα Ελληνικά! Η γλώσσα είναι η Αγγλική, οπότε οι περισσότεροι θα μπορέσουν να “καταπιούν” τις πολύτιμες γνώσεις και πληροφορίες που θα λάβετε μέσα απο τις σελίδες του!

Πως θα γίνει κάποιος συνδρομήτης στο Περιοδικό

Δωρεάν Περιοδικό Φωτογραφίας

Για να έχετε πρόσβαση στο περιοδικό θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο behindtheshutter.com, όπου μπορείτε να επιλέξετε έναν δωρεάν ή τον Elite λογαριασμό με 49$ τον χρόνο. Το περιοδικό μπορείτε να το διαβάζετε μέσα απο τον δωρεάν λογαριασμό, οπότε δεν χρειάζετε να δώσετε ούτε ένα $ επιπλέον για άμεσο διάβασμα!

Που πρέπει να πάτε για άμεση πρόσβαση

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι “κλικ” στον ακόλουθο σύνδεσμο και θα μεταφερθείτε στην σελίδα εγγραφής στο behindtheshutter.com. Κάντε κλικ εδώ για εγγραφή δωρεάν λογαριασμού

Μην σταματάτε ποτέ την εκπαίδευση

Η εκπαίδευση συνεχώς μας κάνει καλύτερους επαγγελματίες, οπότε το teachme.gr θα είναι εδώ συνεχώς για να σας δίνει πάντα το κάτι παραπάνω για να ξεχωρίσετε στην αγορά εργασίας! Μείνετε συντονισμένοι και μάθετε καθημερινά αυτά που θα πλήρωνε για να μάθει ο ανταγωνιστής σας!