Πολύχρωμα Photoshop Patterns!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και με χαρά αναμένουμε όλοι το Σαββατοκύριακο! Για να κάνω πιο “γλυκιά” την αναμονή σας, έψαξα και βρήκα αποκλειστικά για τα Premium μέλη, πολύ όμορφα και πολύχρωμα Photoshop Patterns για άμεση χρήση και δημιουργία! Τα συγκεκριμένα Adobe Photoshop Patterns αποτελούν μια πολύ ιδιαίτερη και πολύχρωμη συλλογή για να μετατρέψετε κάθε τι “άχρωμο” σε μια πανδαισία χρωμάτων και σχεδίών! Έτσι ξεχάστε του άσπρους τοίχους, τα απλά γράμματα και απλά μαγέψτε μέσα απο τα Adobe Photoshop Patterns!

Απεριόριστες χρήσεις στο Photoshop

Τα Patterns μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε απίστευτα πολλά project στο Photoshop! Μπορούν άμεσα να σας δώσουν το “κάτι παραπάνω” που ψάχνετε και δεν ξέρατε πως να το πετύχετε! Είναι πολύ σημαντικό να έχετε πάντα μια “ετοιμοπόλεμη” συλλογή απο Photoshop Patterns και η παρακάτω συλλογή αποτελεί την καλύτερη αρχή για να χτίσετε την δική σας!

Τα αρχεία που θα κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ σήμερα είναι τα εξής

Πρώτο πακέτο με Photoshop Patterns

patterns-pack-1

Δεύτερο πακέτο με Photoshop Patterns

patterns-pack-2

Τρίτο πακέτο με Photoshop Patterns

patterns-pack-3

Τέταρτο πακέτο με Photoshop Patterns

patterns-pack-4

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ εύκολο να κατεβάσετε τα αρχεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής:

Για το πρώτο πακέτο με τα Adobe Photoshop Patterns θα πρέπει να επισκεπτείτε το deviantart.com και συγκεκριμένα την σελίδα με τα Patterns κάνοντας κλικ εδώ.

Για το δεύτερο πακέτο με τα Adobe Photoshop Patterns θα πρέπει να επισκεπτείτε το deviantart.com και συγκεκριμένα την σελίδα με τα Patterns κάνοντας κλικ εδώ.

Για το τρίτο πακέτο με τα Adobe Photoshop Patterns θα πρέπει να επισκεπτείτε το deviantart.com και συγκεκριμένα την σελίδα με τα Patterns κάνοντας κλικ εδώ.

Για το τέταρτο πακέτο με τα Adobe Photoshop Patterns θα πρέπει να επισκεπτείτε το deviantart.com και συγκεκριμένα την σελίδα με τα Patterns κάνοντας κλικ εδώ.

Για να εγκαταστήσετε τα Adobe Photoshop Patterns θα πρέπει να κάνετε διπλό κλικ επάνω στο .pat αρχείο και αυτομάτως θα φορτωθούν στο Adobe Photoshop! Στην συνέχεια μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε μέσα απο τα Blending Options (pattern overlay), μέσα απο το paint bucket tool αλλά και με άλλους τρόπους!