Το Μαγικό Adobe Illustrator!

Καλη εβδομάδα φίλες και φίλοι! Δευτέρα σήμερα και το μάθημα Γραφιστικής είναι εδώ για μία ακόμη εβδομάδα! Σήμερα θα δημιουργήσουμε ένα 3d γραφικό και μέσα από αυτή την εργασία θα δούμε ένα πολύ όμορφο "κολπάκι" στο Adobe Illustrator όπου στόχος μας θα είναι να δημιουργήσουμε ένα 3D Γραφιστικό Περιβάλλον χωρίς καθόλου δυσκολία και πρόβλημα! Μία σχετικά απλή διαδικασία ή οποία θα σας δώσει μία καταπληκτική ιδέα για μοναδικά Project!

3D γραφικό, χωρίς 3D πρόγραμμα!

Σήμερα θα συνδυάσουμε τις γνώσεις μας στο Adobe Illustrator, για να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα 3D γραφικό μέσα απο απλά σχήματα και απλές "οφθαλμαπάτες". Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα πανέμορφο project το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δεκάδες εφαρμογές: απο φυλλάδια, κάρτες και αφίσες, μέχρι σε ηλεκτρονικά έντυπα και video animation!

Το σημερινό θέμα αποτελεί το "πρωτοσέλιδο" του teachme.gr στο facebook!

Και επειδή οι ιδέες των μαθημάτων δεν περνούν ανεκμετάλευτες απο εμένα, το σημερινό μάθημα αποτελεί το σημερινό "πρωτοσέλιδο" της επίσημης σελίδας του teachme.gr στο facebook! Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στην παρέα του teachme.gr στο facebook!

Δημιουργία 3D Γραφικού στο Illustrator

Εύκολο 3D Γραφικό στο Illustrator

Ελάτε στο Μέλλον, ελάτε στο teachme.gr

Το teachme.gr αποτελεί το μεγαλύτερο Ελληνικό site με video μαθήματα αποκλειστικά στα Ελληνικά. Απο το 2009 μέχρι και σήμερα, καθημερινά λαμβάνετε νέα μαθήματα και πολύ σημαντικά στοιχεία που σας ανεβάζουν δημιουργικά επίπεδα! Έτσι είτε είστε επαγγελματίας, είτε είστε ερασιτέχνης, θα έχετε την δυνατότητα να ανεβάσετε το επίπεδο της εργασίας σας, ή ακόμη και να κάνετε το χόμπυ σας ένα αγαπημένο επάγγελμα! Μην χάνετε χρόνο, μπείτε και εσείς στην παρέα του teachme.gr και κερδίστε απο το πρώτο λεπτό της Premium συνδρομής σας! (Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες).

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος