Το καλύτερο Bluetooth® ηχείο της Αγοράς!

Τον Μάρτιο του 2019 έλαβα από την εταιρεία Zoeao το νέο της Bluetooth® ηχείο με στόχο να κάνω ένα ειλικρινές review και να σας μιλήσω. Η αλήθεια είναι πως ο τρόπος που με προσέγγισαν ήταν τόσο επαγγελματικός και ευγενικός που θα δυσκολευόμουν σε περίπτωση που δεν ήμουν ικανοποιημένος με το προϊόν τους. Ευτυχώς αυτό δεν συνέβη!

Το Bluetooth® ηχείο της Zoeao, με κωδική ονομασία “Gravastar” μετά από μήνες χρήσης μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο ηχείο της Αγοράς!

Πρώτη επαφή με το Gravastar

Η εξαιρετική εντύπωση που μου άφησε το Zoeao Gravastar ξεκίνησε με την πρώτη επαφή. Δεν μου πήρε πάνω από 1 λεπτό να ανοίξω την συσκευασία και να βρεθώ αντιμέτωπος με ένα είδους “ρομπότ”, το οποίο ήταν ήδη φορτισμένο και έτοιμο να ακολουθήσει κάθε μουσικό μου γούστο. Το να έχεις μέσα σε ένα λεπτό ένα πανέμορφο ηχείο να σε περιμένει να του “περάσεις” την μουσική σου, ήταν κάτι σαν “γκολ από τα αποδυτήρια”!

Μερικές φορές είναι σημαντικό να ξεπερνάς γρήγορα το κουτί και τα ενδιάμεσα “διαδικαστικά” και να βρίσκεσαι μπροστά στο προϊόν, αυτή την ιδέα, μέσω της λιτής της συσκευασίας, προφανώς και υποστηρίζει η Zoeao!

Φοβερή εμφάνιση

Γνωρίζω πως το να ασχολείται κάποιος με την εμφάνιση ενός ηχείου είναι ίσως το τελευταίο πράγμα, ωστόσο η εμφάνιση του Gravastar δεν σου επιτρέπει να την αφήσεις ασχολίαστη.

Έχοντας συνηθίσει να βλέπουμε ηχεία τα οποία είναι τετράγωνα, ορθογώνια ή μοιάζουν με βαρελάκια, το μάτι “ανοίγει” σε κάτι πιο πρωτοποριακό, σχεδιασμένο με στόχο και σκοπό, όχι απλά για καλύτερη μουσική εμπειρία, αλλά για να περάσει μία νέα πρόταση, η οποία βάζει και την “εμφάνιση” πλέον στα στοιχεία που πρέπει να κοιτάμε όταν αγοράζουμε ένα Bluetooth® ηχείο.

To Gravastar ζυγίζει 1.267 γραμμάρια, κάτι το οποίο με εξέπληξε καθώς στην επίσημη σελίδα τους αναφέρουν το βάρος του ως 1.600 γραμμάρια (μπορεί να ζύγισε η πρώτη έκδοση τόσο). Το βάρος του είναι ιδανικό για να μην σε κουράζει όταν το έχεις στην τσάντα σου και του προσφέρει μία ισορροπία και ένα σωστό κέντρο βάρους κατά την διάρκεια που εκπέμπει την αγαπημένη μας μουσική.

Το Gravastar ζυγίζει τόσο γιατί αποτελεί μεταλλική κατασκευή (Zinc Alloy), κάτι που το κάνει πρακτικά ανίκητο και θωρακισμένο για την όσο το δυνατόν καλύτερη μουσική απόδοση. Ενώ τα 3 πόδια, τα οποία του επιτρέπουν να στέκεται περήφανο, “αγκιστρώνουν” στο σημείο και δημιουργούν μία αντικραδασμική προστασία, η οποία κρατά σταθερό το ηχείο ακόμη και στα πιο δυνατά μπάσα και beats!

4 σημεία ελέγχου της συσκευής

Το Zoeao Gravastar ακολουθεί της λιτές γραμμές της συσκευασίας του, προσφέρει μόλις 4 σημεία ελέγχου, κάτι που το κάνει πανεύκολο στην χρήση του. Τα 3 πρώτα σημεία ελέγχου είναι και τα μοναδικά κουμπιά της συσκευής, το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της συσκευής, ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του φωτισμού και το κουμπί σύνδεσης με Bluetooth® συσκευή ή κάποιο άλλο Gravastar.

Το τέταρτο σημειο ελέγχου είναι ο ρυθμιστής της έντασης ήχου, ο οποίος είναι “touch” και ενεργοποιείται άμεσα με το άγγιγμα του δαχτύλου μας! Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά την σύνδεση με την Bluetooth® συσκευή που θα του στέλνει τις μουσικές εντολές θα χρησιμοποιείτε ουσιαστικά μόνο 2 σημεία ελέγχου: την ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της συσκευής και την ένταση του ήχου. Πιο εύκολα δεν γίνεται!

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Zoeao Gravastar

Εκτός της εμφάνισης, ένα Bluetooth® ηχείο πρέπει να μπορεί να αποδόσει σωστά, να έχει αρκετή αυτονομία μπαταρίας, μεγάλη εμβέλεια και φυσικά υψηλή ένταση. Κάτι που το Gravastar το υποστηρίζει και με το παραπάνω!

  • Έκδοση Bluethooth 5.0
  • Χαμηλή κατανάλωση
  • Γρήγορη φόρτιση μέσω USB-C
  • Κρυστάλλινος ήχος χωρίς παραμορφώσεις
  • 30 ώρες αυτονομία μπαταρίας
  • 20 μέτρα εμβέλεια χρήσης και ελέγχου
  • 20W ένταση ήχου “Deep Bass”
  • Δυνατότητα σύνδεσης και με άλλα Gravastar “True Wireless Stereo”
Τα πλήρη χαρακτηριστικά του Zoeao Gravastar

Θα το λατρέψετε ως μονάδα, θα το αποθεώσετε ως ομάδα

Ένα από τα επαναστατικά στοιχεία που φέρνει του Zoeao Gravastar Bluetooth® ηχείο είναι η δυνατότητα αληθινής και άμεσης στερεοφωνικής σύνδεσης με άλλα ηχεία Gravastar. Η λειτουργία “True Wireless Stereo (TWS)” που είναι ενσωματωμένη σε κάθε Gravastar, επιτρέπει στην συσκευή να “δει” και να συνδεθεί με άλλες αντίστοιχες συσκευές, με τον τρόπο αυτό η μουσική σας εμπειρία μπορεί να εκτοξευτεί σε επίπεδα που δεν είχατε φανταστεί!

Φυσικά όμως να αναφέρω ότι ακόμη και ως μονάδα, το Zoeao Gravastar είναι υπερ-αρκετό ηχείο και η απόδοση του με έχει εντυπωσιάσει!

Η καλύτερη λύση ασύρματου ήχου

Μετά από 3 μήνες συνεχούς χρήσης μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασαν 3 πράγματα. Η εμφάνιση, η ένταση και η μπαταρία! Ειδικά η ένταση και η μπαταρία (2 από τα 3 πιο σημαντικά στοιχεία σε ένα ασύρματο ηχείο) είναι εξωπραγματικά. Ακόμη δεν έχω φορτίσει την συσκευή και η μπαταρία εξακολουθεί να έχει ενέργεια μέσα της, ενέργεια την οποία την έλαβα από το εργοστάσιο κατασκευής του ηχείου όπου και φορτίστηκε για πρώτη φορά!

Η ένταση είναι επίσης κάτι το εξωπραγματικό για το μέγεθος και το κόστος αυτού του ηχείου. Πολύ μεγάλη ένταση, με βαθύ μπάσο και καθαρά πρίμα (βοηθάει πολύ το σφαιρικό μεταλλικό περίβλημα του σε αυτό) δεν χρειάζεται ποτέ να το φτάσω στο 100% της έντασης του. Συνήθως το έχω στο 70-80% για μία πολύ καλή μουσική εμπειρία σε ένα σχετικά μεγάλο δωμάτιο 30 τ.μ.

Ετυμηγορία του Zoeao Gravastar

Πάντα έψαχνα ένα ασύρματο ηχείο, υψηλής απόδοσης και εμβέλειας, πάντα όμως με ένα όμορφο design. Το Zoeao Gravastar Bluetooth® ηχείο κάνει τα πάντα και συμφέρει. Αποτελεί ένα κόσμημα για το γραφείο μου και εννοείται πως θα το έχω συνεχώς μαζί μου κάθε φορά που θα χρειάζομαι υψηλής απόδοση ήχου σε εξωτερικό χώρο.

Ήδη το φαντάζομαι να το παίρνω μαζί μου σε εξωτερικές φωτογραφίσεις, όπου η μουσική θα δώσει το κάτι παραπάνω στο μοντέλο αλλά και στην δική μου έμπνευση ή απλά θα το έχω μαζί μου όταν θα κάνω τις δικές μου “μαστοριές” στο γκαράζ!

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα ηχείο που κάνει πολλά περισσότερα από το απλά να παίζει μουσική, τρέξτε τώρα και παραγγείλτε ή προπαραγγείλτε (αν δεν είναι διαθέσιμο) το Zoeao Gravastar Bluetooth®. Αν οικονομικά μπορείτε να το υποστηρίξετε, αγοράστε 2 ή και περισσότερα “ρομποτάκια”, θα το κάνετε σε εξωφρενικά καλύτερη τιμή και θα έχετε πολύ μεγαλύτερη ένταση καθώς και στερεοφωνική απόδοση!

Να αναφέρω εδώ πως η εταιρεία διανομής του Zoeao βγάζει αρκετές φορές σε προσφορά το Gravastar, οπότε έχετε το νου σας και ίσως να το αποκτήσετε σε ακόμη καλύτερη τιμή από την σημερινή.

Περισσότερα για το Zoeao Gravastar Bluetooth® μπορείτε να δειτε στην επίσημη σελίδα της εταιρείας αλλά και στην εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την διανομή του.

www.zoeao.com

www.indiegogo.com

Δείτε το βίντεο review

Στο παρακάτω βίντεο σας δείχνω το Zoeao Gravastar και μοιράζομαι μαζί σας τις απόψεις μου.