Ανακοινώθηκε επίσημα ο 7Artisans 50mm f/1.4 tilt-shift φακός APS-C για XF/E/MFT

Η 7Artisans ανακοίνωσε τον φακό tilt-shift 7Artisans 50mm f/1.4 για X-mount όπως αναμενόταν. Μπορείτε να βρείτε τον φακό στο  Amazon  απευθείας από την 7Artisans τώρα.

Σχετικά με αυτό το στοιχείο

  • 【2-σε-1 Ευέλικτος φακός】: Ο φακός Tilt-Shift 7Artisans 50mm f1.4 APS-C είναι ένας εξαιρετικός φακός ευρείας διάφραγμα, ιδανικός για τη λήψη εκπληκτικών πορτρέτων και νυχτερινών σκηνών με όμορφο θάμπωμα φόντου. Όταν γίνεται Tilt ή Shift, μετατρέπεται σε ειδικό φακό Tilt-Shift συμβατό με κάμερες χωρίς καθρέφτη, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε γοητευτικά λιλιπούτεια γραφικά που μοιάζουν με μινιατούρες.
  • 【Εφέ θολώματος και μικροπροβολή】: Με το μεγάλο διάφραγμα f/1.4 και τον ρυθμιζόμενο άξονα μετατόπισης, αυτός ο φακός παράγει ένα σημαντικό εφέ θολώματος. Κόβοντας χώρο και μετακινώντας τον άξονα, μπορεί να δημιουργήσει μοναδικές όψεις με χείλη ή μινιατούρες, προσθέτοντας μια νέα διάσταση στη φωτογραφία σας. Η περιστροφή 360° και ο άξονας Tilt-Shift σάς επιτρέπουν να αλλάξετε το εστιακό επίπεδο και να επιτύχετε διάφορα εφέ με εξαιρετικές δυνατότητες θαμπώματος για φωτογραφίες και βίντεο.
  • 【Εξαιρετική ποιότητα εικόνας】: Πλήρες μεταλλικός και η πολλαπλή επίστρωση εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Το μέγεθος φίλτρου είναι Φ46mm, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φίλτρα UV, ND, CPL και άλλα. Η δομή του φακού είναι 7 στοιχεία σε 6 ομάδες, η παραμόρφωση είναι μόνο 1,9%, η οποία μπορεί να προσφέρει ευκρίνεια και ανάλυση για πορτρέτα, κτίρια, τοπία και βίντεο.
  • 【Αλλαγή εστιακού επιπέδου】: Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Tilt-Shift για να ελέγξετε το εστιακό επίπεδο. Με τον φακό Tilt-Shift, μπορείτε να εστιάσετε στο επίπεδο του Tilt-Shift, διασφαλίζοντας καθαρή απεικόνιση αντικειμένων σε αυτό το επίπεδο. Αυτό είναι ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό για την επίλυση φωτογραφικών προκλήσεων, με την κοντινότερη απόσταση εστίασης να είναι μόλις 0,5 μέτρα.

Μεταφρασμένο κείμενο : sonyaddict.com