Αυτό το καλοκαίρι έχουμε σεμινάρια!

Με μεγάλη μας χαρά και ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε τα καλοκαιρινά μας σεμινάρια για το καλοκαίρι του 2019! Το teachme.gr φέτος έγινε 10 ετών και το γιορτάζουμε με την διοργάνωση 5 σεμιναρίων φωτογραφίας στην Ελλάδα (και ενδεχομένως τον Χειμώνα στην Κύπρο)!

Ήδη έχει ανακοινωθεί η Αθήνα

Πρώτο στάση των καλοκαιρινών σεμιναρίων θα είναι η Αθήνα. Αν μας ακολουθείτε στο facebook σίγουρα έχετε δει την αντίστοιχη ανάρτηση μέσω της αφίσας που έχουμε δημιουργήσει. Στις 31 Ιουλίου στην Αθήνα θα κάνουμε την αρχή και στην συνέχεια θα ακολουθήσει το Ηράκλειο Κρήτης, η Θεσσαλονίκη και η Καλαμάτα.

Θέμα των σεμιναρίων

Το θέμα των σεμιναρίων φωτογραφίας (όπως προδίδουν οι αφίσες) θα είναι το καλλιτεχνικό γυμνό σε μία πολύ πιο ιδιαίτερη διάσταση, με πόζες οι οποίες θα αναδείξουν το γυναικείο σώμα, φωτισμούς, καδραρίσματα, τοποθετήσεις, μυστικά και επαγγελματική επεξεργασία φωτογραφίας. Με λίγα λόγια όλα όσα χρειάζεστε για να μάθετε αυτή την μοναδική φωτο-ειδικότητα και να ξεχωρίσετε από την πρώτη στιγμή ως φωτογράφος!

Μαζί μας θα είναι το καλύτερο μοντέλο γι'αυτό το φωτογραφικό θέμα, η Ελίνα Μαντζαβίνου την οποία με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την έχουμε κλείσει και στα 4 σεμινάρια του καλοκαιριού!

Σεμινάρια Φωτογραφίας "Extreme Bodyscapes" (η Ελίνα Μαντζαβίνου)

Ημερομηνίες Σεμιναρίων

Οι ημερομηνίες των σεμιναρίων έχουν ήδη ανακοινωθεί στις παραπάνω αφίσες και είναι οριστικές. Σας συστήνουμε να μας παρακολουθείτε στο facebook και το Instagram για άμεση ενημέρωση σχετικά με τις τοποθετήσεις και τις ημερομηνίες των σεμιναρίων. Οι ημερομηνίες είναι οι εξής:

  • 1ο Σεμινάριο Φωτογραφίας (Αθήνα) : 31 Ιουλίου 2019
  • 2ο Σεμινάριο Φωτογραφίας (Ηράκλειο Κρήτης) : 28 Αυγούστου 2019
  • 3ο Σεμινάριο Φωτογραφίας ( Θεσσαλονίκη ) : 4 Σεπτεμβρίου 2019
  • 4ο Σεμινάριο Φωτογραφίας (Καλαμάτα) : 11 Σεπτεμβρίου 2019
  • 5ο Σεμινάριο Φωτογραφίας (Λευκωσία) : Μετατέθηκε για τον Χειμώνα

Διαδικασία του σεμιναρίου

Και τα 4 καλοκαιρινά "workshops" φωτογραφίας θα είναι άκρως επαγγελματικά, θα διοργανωθούν από κοινού από τους δικούς σας ανθρώπους: Πάνο & Βαγγέλη Βλασόπουλο, θα έχουμε μαζί μας το καλύτερο μοντέλο γι'αυτού του είδους την φωτογράφιση και φυσικά σε 6 ώρες που θα είναι η διάρκεια του σεμιναρίου θα φωτογραφίσουμε, θα φωτογραφίσετε και θα επεξεργαστούμε ως επαγγελματίες για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Σεμινάρια φωτογραφίας "Extreme Bodyscapes"

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει με μία μικρή αναφορά στο καλλιτεχνικό γυμνό ακραίων ποζών (extreme bodyscapes), μία μίνι ανάλυση με φωτογράφιση από τους εισηγητές και στην συνέχεια καταλαμβάνετε εσείς την σκηνή!

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι έως και 20 και αυτό για να διατηρήσουμε την ομαλή διεξαγωγή και την άνεση του μοντέλου, το οποίο δεν μπορεί να είναι "εκτεθειμένο" όπως είναι φυσιολογικό σε περισσότερα άτομα.

Τα 20 άτομα που θα είναι στην αίθουσα θα χωριστούν σε δυάδες και θα ανεβαίνουν στην σκηνή με ρόλους φωτογράφου/φωτιστή, τους οποίους θα εναλλάσσουν. Με τον τρόπο αυτό θα έχετε αποκλειστικά δική σας την σκηνή και θα δείτε και την πλευρά του φωτιστή αλλά και του φωτογράφου. Διπλό το κέρδος.

Μετά τις πρώτες 4 ώρες και αφού ολοκληρωθεί η φωτογράφιση, θα περάσουμε στην απάντηση των Q&A και στην πολυτιμότατη επεξεργασία φωτογραφίας, με την οποία θα κλείσουμε το 6ωρο σεμινάριο φωτογραφίας!

Τιμή & προσφορά "early bird"

Τα σεμινάρια καλλιτεχνικού γυμνού "Extreme Bodyscapes" θα είναι σεμινάρια μόνο για λίγους σε αριθμό. Έχοντας συνηθήσει να βλέπουμε ακόμα και 200 άτομα στις συναντήσεις μας, θέλαμε αυτή τη φορά να διοργανώσουμε κάτι πιο ελεγχόμενο και πολύ ποιοτικότερο. 20 τυχεροί θα είναι μαζί μας σε κάθε περιοχή που θα πάμε για μία εμπειρία την οποία δεν θα ξαναζήσουν ποτέ.

Η τιμή κράτησης θέσης στα σεμινάρια είναι 200€ με την προσφορά "early bird" να είναι ήδη σε ισχύ! Η προσφορά "early bird" ισχύει για όσους κάνουν γρήγορη κράτηση και θα τους αποφέρει έκπτωση 50€ στο εισιτήριο τους. Οπότε αν κάνετε εγκαίρως την κράτηση σας, η τιμή θα είναι 150€, αν αργήσετε κινδυνεύετε: α) να μην βρείτε θέση και β) να πληρώσετε 200€.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να κλείσετε την θέση σας είναι μία μικρή προκαταβολή της τάξης των 20€ για να γίνει η κράτηση της θέσης σας και η εξόφληση θα γίνει την ημέρα του σεμιναρίου.

Κράτηση θέσης μέσω PayPal

Για την αγορά της θέσης σας μέσω PayPal κάντε κλικ εδώ και στείλτε το ποσό των 20€ για την επιτυχημένη εγγραφή σας στο σεμινάριο.

Κράτηση θέσης μέσω τραπεζικής μεταφοράς/κατάθεσης

Για την κράτηση της θέσης σας μέσω τραπεζικής μεταφοράς ή κατάθεσης χρησιμοποιήστε τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Alpha Bank  

Όνομα Λογαριασμού:  Παναγιώτης Βλασσόπουλος του Ζώη

Αρ. Λογαριασμού: 596-00-2340008315  

IBAN: GR09 0140 5960 5960 0234 0008 315

Σε κάθε περίπτωση στην συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας για να σημειώσουμε το όνομα σας και εκείνο να υπάρχει στην λίστα εισόδου στο σημείο του σεμιναρίου.

Σας περιμένουμε με ανυπομονησία!