Ξεκινήστε τη νέα σεζόν με τα απόλυτα εκπαιδευτικά εφόδια!

Για ακόμη μια χρονιά, το teachme.gr έρχεται με προσφορές “Back to School“, οι οποίες έχουν στόχο να σας δώσουν την ευκαιρία να εκπαιδευτείτε σε απόλυτο βαθμό χωρίς κόστος, λαμβάνοντας ταυτόχρονα την ποιοτικότερη εκπαίδευση στα ελληνικά! Μια αγαπημένη συνήθεια, η οποία, σας δίνει κάθε χρόνο το κίνητρο να ανεβείτε επίπεδο στη δουλειά σας ή να αποκτήσετε νέα εφόδια και δεξιότητες!

Ενιαία τιμή για όλους τους κύκλους στα 49,99€ και επιπλέον δώρο!

Πάντα προσπαθώ να σας δώσω κίνητρα για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο κάθε σεζόν που έρχεται. Έτσι και τώρα θέλω να ξεκινήσετε την σχολική χρονιά με όλα όσα θέλατε να εκπαιδευτείτε χωρίς περιορισμούς, γι’αυτό κατέβασα τις τιμές των πακέτων εκμάθησης από τα φυσιολογικά επίπεδα σε επίπεδα “στοκ”! Εκτός όμως από την εκπληκτική “φιξ” τιμή σε όλα τα πακέτα εκμάθησης, θα μπορέσετε να λάβετε εντελώς δωρεάν το τρίτο πακέτο της επιλογής σας! Φυσικά αν επιθυμείτε 6 πακέτα εκμάθησης, θα πληρώσετε.μόνο τα 4, αν θέλετε 9, θα πληρώσετε μόνο τα 6 κ.ο.κ.

Δείτε όλα τα ιδιαίτερα μαθήματα στο eshop του teachme.gr!!!

Τι χρειάζεται να κάνετε;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο e-shop του teachme.gr, εκεί θα ανακαλύψετε ότι όλες οι τιμές έχουν αναπροσαρμοστεί και πλέον είναι στα 49,99 ευρώ! Κάθε φορά που θα εισάγετε 3 πακέτα στο καλάθι του e-shop το ένα θα έχει μηδενική τιμή, αντίστοιχα στα 6 πακέτα τα 2 θα έχουν μηδενική τιμή κ.ο.κ.

Σημείωση για όσους έκαναν αγορά το καλοκαίρι

Επειδή οι καλοκαιρινές προσφορές και οι.προσφορές “Back to School” είναι πολύ κοντά, όσοι αγόρασαν 1 ή 2 κύκλους εκμάθησης κατά την διάρκεια του καλοκαιριού μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά 2+1.και να αποκτήσουν το δωρεάν πακέτο εκμάθησης.με την συμπλήρωση 2 αγορών. Για παράδειγμα, αν είχατε αγοράσει το καλοκαίρι 1 πακέτο.εκμάθησης, αν αγοράσετε άλλο 1 θα λάβετε και 1 επιπλέον πακέτο ως δώρο. Αν είχατε αγοράσει 2 πακέτα, επικοινωνήστε μαζί μου και θα σας στείλω το τρίτο δωρεάν.

Κάντε άμεσα την καλύτερη κίνηση της καριέρα σας

Οι προσφορές θα ισχύουν για περιορισμένο αριθμό παραγγελιών και αγορών, κάντε άμεσα την καλύτερη κίνηση της καριέρα σας γιατί ενδεχομένως αύριο να κοστίζει εως και 10 φορές ακριβότερα… Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στο e-shop!

Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει και δείτε τις προσφορές!

Καλή σχολική χρονιά!!!